Ce purtăm vara asta?

Vara se poartă hainele lejere. De regulă, fabricate din bumbac și care pot ajuta corpul să respire. Românii preferă, în general, atunci când merg la shopping, să aleagă calitatea și prețul corect pentru ținuta ideală de vară.

Salopetele, palariile si bumbacul sunt in topul preferintelor, spune Velislava Tchervenkova, director de achiziții pentru retailer-ul PPT.

Care sunt tendințele acestei veri? Care este cel mai cumpărat produs de către români?


Sunt la modă culorile tari: roșu intens, cobalt, verde smarald, galben deschis, combinate ca într-un caleidoscop format din culorile curcubeului. Ținutele sunt compuse din piese cu tăieturi nu foarte sofisticate, tocmai pentru a nu distrage atenția de la culoarea în sine. Pe lângă acestea, pentru cei care își doresc o apariție discretă, sunt disponibile noile pasteluri migdalate și ținutele complet  albe.

Au revenit în forță ținutele inspirate din anii ’80: mânecile bufante și costumele. În tendințe regăsim și aplicațiile de pene, dar și materiale precum vinilinul sau plasticul transparent. Imprimeurile florale și printurile mixate în forme geometrice asimetrice sunt hiturile sezonului.  Însă indiferent de ce alegem, hainele pe care le purtăm trebuie să ne inducă o stare de fericire și să ne facă să ne simțim unici. Cele mai vândute sunt topurile, pantalonii scurți, rochiile și salopetele.


Cât de importantă este calitatea și cum alegem corect produsul pe care ni-l dorim?

Calitatea produsului rezultă dintr-o combinație eficientă a țesăturilor, care trebuie să fie ușor de purtat și croite în tendințe, dar să aibă și un preț atractiv.



Ce ne recomandați, în calitate de expert, pentru cei mici? Cum să îi îmbrăcăm în această vara?


Celor mici le recomandăm hainele de bumbac. Iar părinților le reamintim să fie foarte atenți în zilele însorite și să îi protejeze pe cei mici cu loțiuni cu factor de protecție solară, dar să folosească și accesorii precum pălării, șepci
sau bandane.
 
Vara se spune să nu ieși din casă fără  o pălărie pe cap. Mai sunt acestea în trend? Le putem înlocui cu altceva la fel de practic?

Accesoriile precum pălăriile nu au ieșit niciodată din tendințe.
Acestea chiar completează o ținută. Sunt și practice, dar și la modă. Pentru cei care dorescsă fie în tendințe am putea recomanda și alte tipuri de accesorii pentru cap,
cum ar fi: bentite din piele sau din metal, agrafele mari sau fluturii pentru păr ori agrafe din cristal sau ornamente din pene. Vinilinul este și el în tendințe, iar turbanele vor fi în sezonul următor. Și pălăriile unisex vor mai fi pentru o  perioadă  în tendințe. Iar pălăriile mari,din paie, colorate sau cu dungi ori cele croșetate tind să revină iarăși la modă.


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod