Ce lenjerie sa porti pentru a-ti sculpta silueta!

Orice femeie isi doreste un posterior perfect. Pentru sani exista o varietate de sutiene cu push-up, pe care orice doamna o detine deja in sertarul cu lenjerie intima, asa ca de ce nu s-ar aplica acest truc si pentru alte zone ale corpului?! O creatie 100% romaneasca, premiat la Targul Inventik, bikini cu fese push-up Lou Lou reprezinta solutia alternativa antrenamentelor grele, in sala de fitness.

Realizati intr-o gama larga de culori si imprimeuri, acestia managaie pielea, fiind placuti la atingere si totodata foarte utili pentru cele care isi doresc fese bombate, cu aspect natural, Gradul de elasticitate al bikinilor cu fese push –up Lou Lou difera de la un model la altul, in functie de material.

Realizati in doua game de produse Push-up Clasic si Push-Up Aero, bikini sunt modelati in asa fel incat sa se potriveasca mai multor tipuri de posterioare.
Cei clasici au o croiala mai putin decoltata si un grad de elasticitate ridicat, fiind diponibili in nuante nude, pastelate sau cu imprimeu leopard. Cei Aero sunt foarte flexibili (incap intr-un pumn) au efect natural de bombare a posteriorului, intreaga parte din spate respectand forma anatomica a posteriorului care arat ca „turnat”. Acestia pot fi din material simplu, in nuante atragatoare, din dantela sau cu imprimeu si pot fi comandati de pe www.loulou.ro

De la jeans la pantaloni grosi, pana la rochii de cocktail sau echipamente sportive, efectul push-up-ului e incontestabil, fiind un truc perfect pentru femeile care vor sa bulverseze privitorii prin sex-appeal si feminitate! Diferenta dintre primul chilot cu fese push-up din Romania si alti bikini de acest gen, aparuti pe piata este de...
efect. Bikini Lou Lou sunt confectionati in Romania, iar gratie compozitiei speciale a push-up-ului sunt unici in lume, proiectati special sa sculpteze silueta  printr-un posterior mai sexy, mai bombat si mai ferm!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod