Ce bijuterii purtam in 2014? Alege cristalele opulente!

Bijuteriile au jucat intotdeauna un rol important in tinuta unei femei. Inca din cele mai vechi timpuri, reprezentantele sexului frumos au fost fascinate de pietrele si metalele pretioase. Chiar daca aceasta pasiune a ramas neschimbata de-a lungul secolelor, designul bijuteriilor a evoluat in mod constant, astfel incat astazi spun o adevarata poveste – uneori in mod subtil, alteori indraznet, dar intotdeauna reflectand personalitatea celei care le poarta.

Anul acesta se pastreaza ideea de opulenta, designerii mizand pe bijuterii care ies imediat in evidenta, pe culoare si forme cat mai deosebite.
Domina pietrele mari si cristalele Swarovski (fie ca este vorba de inele, cercei sau bratari), colierele opulente si culorile speciale. Printre modelele must have se numara si pandantivele (de cele mai multe ori in forme geometrice sau de animale), bijuteriile tip “franjuri”, bratarile subtiri (fie mai multe bratari metalice purtate la aceeasi mana, fie bratarile din material textil si pietre pretioase, de tip bratarile prieteniei), dar si bijuteriile fine, extreme de feminine si delicate. Un alt trend important il constituie bijuteriile inspirate din natura – fie ca este vorba de insecte si fluturi sau forme  florale gingase.

In termeni de culori, designerii au declarat culoarea anului ca fiind Radiant Orchid de la Pantone, o nuanta de mov combinata cu fucsia si roz.
Asa ca vom vedea mai multe bijuterii in nuante de ametist, de turmaline violacii si safir. La fel de apreciate sunt si tonurile rubinii, transparentele opale sau nuantele de topaz si morganit. Culorile sunt folosite mult mai creativ si se da liber combinatiilor de nuante (fie din aceeasi gama de culori, fie in tonuri contrastante) si texturi (pietre mate in combinatii de cristale stralucitoare sau translucente).

Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, in acord cu cele mai noi tendinte.
Fie ca preferi bijuteriile delicate, fie ca iti place sa atragi toate privirile folosind accesorii opulente, la Crystal-Fashion® gasesti bijuteria care se potriveste cel mai bine stilului tau. Pentru ca, mai presus de orice trend, anul acesta accentul pica in primul rand pe individualitate, pe exprimarea stilului personal, iar bijuteriile trebuie sa reflecte personalitatea si originalitatea celei care le poarta!

Alege bijuteriile Crystal-Fashion®, realizate exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, si fii in ton cu tendintele anului 2014!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod