Catalin Botezatu vine la Fashion Fever by Raluca Badulescu

In fiecare seara de joi Raluca Badulescu va invita sa aveti stil in club Maxx! Joi de joi ea va aduce in club Maxx nume sonore ale modei romanesti care sa va incante privirile cu cele mai noi colectii! Designerul Razvan Ciobanu a fost primul care a deschis seria acestor seri de moda, el  a organizat o prezentare de moda la celebrul club Maxx, una dintre cele mai vechi locatii de distractie din peisajul bucurestean, redeschis de curand, iar Raluca Badulescu a fost MC-ul serii.

Zece modele de succes, purtand creatii gandite de Razvan Ciobanu, au defilat in cadrul prezentarii si noptii de gala, in aplauzele tuturor celor prezenti la fata locului.

Dupa defilare, manechinele, designerul si gazda serii, Raluca Badulescu, impreuna cu sotul ei, au ramas sa petreca in club alaturi de gasca lor de prieteni si sa se bucure de succesul show-ului de moda.

Evenimentul face parte din programul "Fashion Fever", care se va desfasura in fiecare noapte de joi. Saptamanal, designeri renumiti vor fi invitati sa-si prezinte colectiile exclusiviste ajutati de manechine de top. Joi, 20 octombrie, Catalin Botezatu vine la Fashion Fever by Raluca Badulescu cu un show de moda extravagant!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod