Cătălin Botezatu si-a lansat colectie de trollere- ”Gama Glamour by Cătălin Botezatu”

Cătălin Botezatu a devenit un brand extrem de apreciat de români. De la rochii, lenjerie intimă,  vin spumant sau parfumuri, produsele care poartă semnătura celebrului designer sunt extrem de solicitate și se vând pe bandă rulantă. Tot la modă este un alt produs a cărui imagine este de aproape doi ani creatorul de modă, și anume brandul de trolere Lamonza.

Pentru că s-au vândut foarte bine aceste produse destinate călătoriilor, deținătorii firmei i-au propus acestuia să scoată pe piață o linie de genți și trolere după designul propriu.

Așa s-a născut ”Gama Glamour by Cătălin Botezatu”, care cuprinde produse cum ar fi: seturi de 2 trolere din material textil sau carcasa dură din Policarbonat, rucsac, geantă pentru cosmetice, geantă de voiaj cu roți, troler pilot sau geantă laptop și geantă de cumpărături, și care pot fi achiziționate dintr-un hypermarket cunoscut, al prețuri avantajoase.

Cu această ocazie, săptămâna trecută, Cătălin Botezatu și manechinii săi au defilat într-o prezentare de modă alături de noile produse-vedetă pe care și-a pus semnătura creatorul de modă, iar gențile și trolerele le-au luat imediat ochii clienților.

La numai o săptămână de la lansarea liniei, produsele se vând foarte bine.

Cora împreună cu Lamonza, a lansat o nouă campanie de fidelitate începând cu data de 15 iunie. În perioada promoției, clienții folosind punctele de loialitate colecționate, beneficiază de reduceri de până la 70% la produsele LAMONZA din gama GLAMOUR.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod