Catalin Botezatu aduce Sankt Petersburg la Bucuresti!

Renumitul designer, Catalin Botezatu, este invitatul special al Centrului de Stiinta si Cultura Rus  la “Intalnirile Sankt Petersburgului cu Bucurestiul”, marti, 21 iunie 2016, la ora 19.30. Delegatia rusa cu oameni de afaceri, agenti de turism si artisti va sosi la Bucuresti iar evenimentul va fi marcat printr-o serie de evenimente culturale ce au ca scop descoperirea traditiilor si frumusetilor orasului Sankt Petersburg.

Catalin Botezatu, un iubitor al Rusiei si in special al capitalei vechi, Sankt Petersburg, s-a inspirat dupa istoria si cultura ruseasca, realizand colectia couture "Tarina", cu care a facut inconjurul lumii.  Dupa succesul fulminant la Saptamana Modei la New York cu colectia "Tarina", Catalin Botezatu revine cu o reinterpretare a frumusetii rusesti, aplicandu-si tusa sa de creator in trei tablouri,  Pasiune, Puritate si Progres, in colectia pe care o va prezenta publicului select in seara de 21 iunie, de la ora 19.30, la Centrul de Stiinta si Cultura Rus din Bucuresti.

Catalin Botezatu pregateste un moment de exceptie, in stilul sau inconfundabil, reinventand povestea prin interpretarea personala.
Acest proiect unic a fost pus in scena de catre designer impreuna cu echipa sa de artisti, make-up artist Mirela Vescan si hair stylist Laurent Tourette, sub bagheta magica a companiei TopLine, care sustine colectia cu cele mai performante produse de make-up marca Kryolan, dar si produse de  hairstyling de inalta calitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod