Catalin Botezatu a lansat linia de vestimentatie masculina Viggo by Catalin Botezatu

Intr-o abordare inedita, Catalin Botezatu a lansat linia sa de vestimentatie masculina Viggo by Catalin Botezatu in magazinul Viggo din Park Lake, cel mai nou mall din Capitala. Magazinul are un design aparte, cu o vitrina construita in forma unei incaperi din sticla dreptunghiulare. Aici, manechinele clasice au fost inlocuite cu manechine vii, 5 modele masculine in lenjerie intima si sosete frantuzesti si ca accesorii, doar trabucuri.

5 vedete feminine, 5 femei cu personalitati diferite din viata publica: Diana Dumitrescu, Tania Budi, Catinca Roman, Vika Jigulina si Sophia au acceptat provocarea de a mixa live piese Viggo by Catalin Botezatu.
Dupa si-au ales modelul favorit, au intrat rand pe rand in vitrina alaturi de el sa-l imbrace. Fiecare a ales in functie de preferintele personale, si a alcatuit o tinuta pornind de la tema: "Cum ti-ai dori sa arate barbatul ideal la o intalnire speciala". Catalin le-a provocat sa se joace cu piesele vestimentare create de el sub brandul Viggo și sa alcatuiasca tinute dupa dorinta si imaginatia fiecareia.

"Fetele si-au intrat perfect in rol, li s-a parut o provocare interesanta si n-au avut deloc retineri sa imbrace un barbat in fata unei audiente numeroase.
Sunt prietenele mele, tipologii foarte diferite, Diana Dumitrescu, Regina - cum ii spunem noi, e tipul de femeie inger si demon, Catinca e rafinata, Tania e complexa si selectiva, Sophia e una dintre cele mai extravagante si curajoase in abordari vestimentare cantareata, cu o imaginatie foarte bogata, buna cunoscatoare a fenomenului moda,  Vika e critica, perfectionista si ea foarte bine informata, asadar am avut pe cine sa provoc! Stiam ca ele intra perfect in acest joc. Si le multumesc!
", a declarat Catalin Botezatu.


Fetele au primit urale, aplauze si au fost incurajate pe tot parcursul momentului de publicul numeros prezent la eveniment. Seara s-a incheiat cu DJ, sushi party si sampanie si s-a prelungit pana la inchiderea complexului comercial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod