Catalin Botezatu a facut un show de zile mari la Paris Fashion Week

Salile impunatorului Palat Behague au fost neincapatoare in timpul prezentarii colectiei "Black Silver", in cadrul Paris Fashion Week, a celebrului designer roman Catalin Botezatu. Atasati comerciali, sotii de ambasadori, bloggeri celebri, jurnalisti de moda, vedete l-au aplaudat la scena deschisa pe juratul de la "Bravo, ai stil!" la finalul unei prezentari haute-couture fastuoase.

"M-am bucurat ca si de aceasta data celebrul model Rodica Paleologu mi-a fost alaturi. Mi-a facut o deosebita placere si m-a onorat prezenta colegei si bunei mele prietene Janine Stefan Sarbu.
A fost o seara mirifica, de neuitat! Colectia este creata in doar 2 culori, negru si argintiu, este o colectie glamour si haute couture, o colectie la care am folosit foarte multe materiale pretioase, pene, blanuri, pantofi de cea mai buna calitate si accesorii extravagante
",  a declarat emotionat, la finalul prezentarii, Catalin Botezatu.

Prima doamna care si-a adjudecat o rochie din noua colectie a designerului roman a fost celebra soprana Angela Gheorghiu.

"Diva, asa cum ii spun eu, si pe care o imbrac si ii ofer creatii de ani de zile, mi-a trimis urgent un mesaj ca vrea cel putin 2 rochii din colectie", a precizat, onorat, Catalin Botezatu care a primit numeroase oferte de prezentari la diverse saptamani ale modei si in diverse locatii.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod