Cât cheltuie, în medie, femeile din România pe o pereche de pantofi

Dă-i unei femei o pereche de pantofi pe gustul ei și ai cucerit-o! Pentru a se bucura de pantofii la care visează, româncele sunt dispuse să cheltuiască, în medie, 400 de lei pe o pereche.
Indiferent de tendinţe, un lucru e cert: doamnele preferă pantofii cu tocul înalt, spun reprezentanții lanțului de magazine Veronesse, care au prezentat joi ultima colecție, „Pași românești”.

Veronesse, unul dintre pionierii retailului de încălțăminte din România

Brandul românesc de încălțăminte Veronesse, cu tradiție de peste 20 de ani, este unul dintre puținii producători autohtoni la care apelează marile case de modă din Italia, Franţa şi Marea Britanie.

Noua colecție haute couture, „Pași românești”, lansată joi, la AFI Palace Cotroceni, în cadrul unei prezentări inedite, pe acordurile artistei Alexandra Violin, păstrează farmecul pantofilor lucraţi manual, cu atenţie la detalii.
Creaţiile pot fi purtate în orice moment al zilei. Modelele cele mai extravagante sunt inspirate de pe podiumurile marilor case de modă şi sunt accesorizate cu pene de struţ şi cusute cu cristale.

Povestea Veronesse a început în anul 1994 cu un mic magazin de încălțăminte deschis de familia Petrescu într-o galerie comercială din București.

„Investiția a fost substanțială la acea vreme, întrucat era vorba de un spațiu ‘la roșu’, bugetul atingând 30.000-40.000 de euro. Ne-am axat pe produse din piele, de calitate, făcute la comandă, și importuri din Italia”, își amintește Diana Petrescu, brand manager Veronesse.

În ultimii ani, piața s-a dezvoltat, au apărut jucători importanți, iar unele firme au dispărut definitiv.
Veronesse și-a diversificat producția, a adus an de an modele noi și și-a consolidat poziția pe piață. Acum exportă încălţăminte în Franţa, Marea Britanie, Italia, Republica Moldova şi Singapore.

În prezent, rețeaua Veronesse numără trei magazine în București (unul în AFI Palace Cotroceni și câte unul pe Calea Victoriei, respectiv în centrul comercial Obor) și unul la Cluj-Napoca (în Iulius Mall), cele mai mari vânzări înregistrându-le cel din AFI Palace Cotroceni.
Pentru acest an planurile retailerului vizează deschiderea unui nou magazin în București și dezvoltarea prezenței în mediul online.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod