Casa de modă Petite Coco si producătorul Tv Adela Diaconu, lansează o colecție glamorous pentru copii la Bucharest Fashion Week

In cadrul celui mai important festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, ce va avea loc in perioada 19 - 21 aprilie, la Soiree Exclusive Venue, va fi lansată o colecție de modă mai aparte, adresată celor mici. Colecția este rezultatul ineditei colaborari dintre Casa de moda pentru copii Petite Coco si producatorul TV Adela Diaconu.
Vedeta de televiziune va avea o linie vestimentara pentru cei mici intitulata ''Fashion Kids'' by Adela Diaconu, creata de brandul Petite Coco, a carui imagine este cea mai frumoasă fetiță din lume, Bianca Drăghiciu, câștigatoarea titlului de "Super Model of the World".

Dupa lansarea colectiei in cadrul BFW, piesele vestimentare pentru cei mici se vor gasi la vanzare în Showroom Petite Coco si pe site-ul www.petitecoco.ro.

Defilarea de modă adresată celor mici îi va reuni pe podium pe copiii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzica, sport si showbiz. Realizatorii colectiei sustin ca prin creatiile lor doresc ca fiecare copil care se îmbraca de la Petite Coco sa se simta bine cu el, si in acelasi timp hainutele sa fie accesibile ca pret si de cea mai inalta calitate.

Colecția de haine pentru copii va contine piese in tendinte pentru micutii fashionisti, moderne, chic, realizate din materiale elegante si confortabile, create cu grija si atentie la detalii. Piesele vestimentare sunt concepute pentru a fi comode, ușor de purtat, în care copiii se vor simti in primul rand confortabil si vor arata perfect. Paleta cromatică va fi vie, in ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.

''Ideea acestei colectii a prins contur pornind de la emisiunile tv pentru copii pe care le produc. Fashion Kids este singura emisiunea TV din Romania unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune - o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea. Astfel, am ales sa colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru cei mici, Casa de moda Petite Coco, care a reusit sa transpuna în hainutele create universul copilariei si ceea ce isi imagineaza cei mici in materie de moda, dar si ce isi doresc ei sa fie la aceste varste fragede: vedete, staruri, printese sau printi, cavaleri, personaje imaginare sau de desene animate, eroi. Ne-am dorit ca cei mici sa straluceasca prin creatiile pe care le poarta - hainute în care sa se simta bine..
Imi doresc cat mai multi copii sa se bucure de colectia ''Fashion Kids''.  Apreciez mult ceea ce realizeaza cei de la Petite Coco, dragostea depusa zilnic in crearea de hainute pentru cei mici, atentia desavrasita la detalii si calitatea incontestabila, lucruri care m-au convins sa avem aceasta colaborare.”
, a declarat producatorul Tv, Adela Diaconu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod