Casa de moda Chotronette din Romania va fi alaturi de Jessia Minh Ahn in revolutionarea modei

“Jessica Minh Anh nu organizeaza simple prezentari in toata lumea, ci transforma cadrele obisnuite in experiente extraordinare”- relateaza ABC New York dupa ce tanara model si antreprenor a facut istorie transformand noul simbol al sperantei si libertatii, World Trade Center intr-un catwalk cu 6 luni inainte de deschiderea oficiala.
Pe 23 octombrie 2016, Jessica Minh Anh se intoarce la New York pentru a fi gazda unui catwalk la inaltime pe puntea vasului de croaziera AIDAluna, avand o priveliste superba cu celebrii zgarie-nori ai New York-ului. In dorinta de a aduce un omagiu diversitatii si fortei femeii moderne, frumusetea exotica a ales cu grija 9 femei talentate designer, incluzand si duo-ul de designeri romani Silvia Chiteala si Laura Cazacu de la Chotronette, invitate sa se alature aceste excursii multiculturale. J Autumn Fashion Show 2016 are ca scop prezentarea unui alt fel de fashion show si redefinerea anumitor standarde.

Mult asteptatul eveniment face parte din seria evenimentelor de acest gen sustinute de Jessica Minh Anh in cadrul ‘prezentarilor pe apa’, urmand dupa celebrele catwalk-uri plutitoare pe fluviul Sena din Paris si din Sydney de la inceputul acestui an.
 Autumn Fashion Show, sustinut anterior la Grand Canion Skywalk, London Tower Bridge si Turnul Eiffel, va aduce in premiera elemente deosebite haute couture, bijuterii si elemente traditionale de pe diferite continente intr-o formula moderna. Fiecare pas al pregatirilor a fost sub atentia perfectionistei Jessica Minh Anh in continua ei expeditie in combinarea arhitecturii, culturii, modei si artei. “In aceast editie m-am axat pe viziunea unica a femeilor asupra tehnicilor de inovatie a design-ului, combinarea culorilor si a materialelor si a unor factori-cheie de traditie si cultura. Fiecare designer are o istorie de spus si o colectie impresionanta in care s-o transpuna. Astept cu nerabdare ca lumea sa poata fi inspirata de acesti tineri”, spune Jessica Minh Anh.

Casa de moda din Romania, Chotronette, revine alaturi de Jessica Minh Anh dupa prezentarea remarcabila in productia fashion din martie 2016 din Sydney, productie care a fost un succes international, aducand in atentie amestecul traditiei est-europene cu elemente moderne.
Noua lor colectie este inspirata de mode anilor 50’, fluiditate, eleganta si farmec. Fiecare rochie combina frumusetea atemporala cu elemente eterice. Referitor la decizia de a se alatura acestei prezentari, Silvia Chiteala, designer Chotronette ne scrie: “Jessica Minh Anh este o emblema in sine, ca si iconicele ei prezentari. Suntem foarte entuziasmate sa colaboram din nou.” Printre alte nume care se numara printre participanti sunt celebra casa de moda din Qatar Debaj Collection, talentele libaneze Rouba G. si Zeina Halabi, haute couturier-ul peruvian Ani Alvarez Calderon, bijutierul brazilian Cristina Sabatimi, starul in devenire din Indonesia, Magdalena de la brand-ul VONE si designer-ul polonez Teresa Rosati.
 
Productia scenica a Jessicai Minh Anh este completata de hairstilist-ul francez David Cotteblanche, care a pregatit un design exclusiv de freze arhitecturale si neconventionale pentru modelele prezentarii.
Dupa ce a purtat coafuri extravagante la Turnul Eiffel, Burj Al Arab, Portul Sydney si World Trade Center, lumea se intreaba ce va purta acum in peisajul New York-ului. J Autumn Fashion Show 2016 este sustinut pe partea creativa de catre Fotocare, CHICSTUDIOS NYC, Red Market Salon si Refine Method. Referitor la colaborarea cu organizatoarea de catwalk-uri de renume mondial, capitanul AIDA Cruises, Felix Eichhorn declara: “AIDA este vasul cu cel mai artistic spirit din flota si un simbol al calitatii, creativitatii si a inovatiei, asa cum este Jessica Minh Anh in lumea modei. Suntem onorati sa fim gazda acestui eveniment fenomen la bordul AIDAluna”.

Desi nu a facut parte dintr-o clasa privilegiata, Jessica Minh Anh a reusit prin constanta ei energie, personalitatea minunata si talentul de necontestat sa intre in lumea glossy.
Este o figura reprezentativa pentru noua generatie de tineri antreprenori care depasesc limitele traditionale. Astazi, alaturi de Chotronette si alte femei influente, Jessica Minh Anh este pregatita sa impresioneze lumea cu un catlwalk spectaculos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod