Carmen Iohannis, într-o nouă ţinută semnată Eli Lăslean, la New York

Pentru a doua oară în acest an, Carmen Iohannis l-a însoţit pe Preşedintele României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii, de data aceasta cu ocazia celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU. După o serie de întruniri oficiale, cuplul prezidenţial român a fost primit aseară de preşedintele american Donald Trump şi de soţia acestuia, Melania Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.
 
La această recepție organizată la New York, Carmen Iohannis şi-a impus din nou stilul personal şi preferinţa pentru culorile pastel, purtând o rochie ELLIS din tafta satinată bleu, de lungime medie, care i-a pus perfect în evidență silueta.
La creaţia semnată de Eli Lăslean, designerul său preferat, Prima Doamnă a purtat o pereche de pantofi de culoare roz fondant, de la Prada. De altfel, această apariție a Primei Doamne a României a fost apreciată de specialiștii de modă, dat fiind faptul că a respectat protocolul, dar și că a fost o alegere foarte stylish.

Eli Lăslean a avut bucuria să o îmbrace pe Prima Doamnă a României și în precedenta vizită pe care a întreprins-o alături de Preşedintele Klaus Iohannis în Statele Unite.
Atunci, Doamna Carmen Iohannis a ales să poarte ţinuta ELLIS la întâlnirea pe care a avut-o cu diaspora română din Washington, ţinută care a fost foarte apreciată de către cei prezenţi şi de către specialiştii în domeniu.

De altfel, în ultimii doi ani, Eli Lăslean a creat o întreagă garderobă pentru vizitele oficiale ale lui Carmen Iohannis, creaţii ce au îmbogăţit palmaresul casei de modă ELLIS şi au încununat activitatea designerului originar din Arad, care anul acesta a celebrat 25 de ani de prezenţă decentă, elegantă şi statornică în lumea modei româneşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod