Capsuni cu zahar si multe haine cu dichis

In ziua de azi, creatiile vestimentare dau senzatia unei neincetate revolutii, iar acest lucru face de multe ori din garderoba noastra un adevarat spectacol. Evident, incantator.  Magazinul Capsuni cu Zahar, situat pe strada Franklin nr. 9 ,( in spate la Ateneul Roman), este o comoara. O comoara cu zeci de modele ce pot da oricarei femei satisfactia  legii misterioase a atractiei.  E simplu, intri in magazinul Capsuni cu Zahar si cu siguranta vei descoperi pe rafturi, sau pe umerase, o piesa vestimentara care te va scoate din anonimat si te va transforma intr-o faptura altfel decat toti.

Saptamanal, magazinul Capsuni cu Zahar aduce haine noi, asadar, oricand vei merge acolo vei gusta din prospetimea  unei noi linii vestimentare  rafinata, la preturi foarte mici. Nu lipsesc gecile sau vestele de iarna, din material impermeabil, bluzele croite modern, fustele conice sau, dimpotriva largi, camasile casual sau cele  pe care le poti asorta foarte usor la o tinuta de cocktail, jeansii moderni, dar si  incaltamintea si posetele in culori vii.

Printre accesorii de top se numara si bijuteriile avangardiste, care au o singura menire- aceea de a fascina si de a fi un intreg al unei tinute cu adevarat interesanta.

Daca te gandesti de unde sa-ti achizitionezi tinuta de Craciun sau de Revelion, ei bine, fii sigura ca magazinul Capsuni cu Zahar va avea cu ce sa te imbrace. Rochiile, salopetele elegante sau fustele lungi sunt prezente pe umerasele acestui magazin cu adevarat ofertant.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod