Campania de imagine TEZYO REAL GLAM continuă în acest sezon cu Ediția Imperfectă

Campania REAL GLAM continuă în sezonul toamnă-iarnă 2018, concentrându-se, de această dată, pe diferențele dintre real și perfect, devenind REAL GLAM. Ediția Imperfectă. Micile greșeli și accidente dau farmec vietii noastre de zi cu zi, iar stilul nu este definit de perfecțiune, stilul nu e un model în serie, ci un prototip. Adevăratul stil se naște din autenticitate și asumare, din momentele în care suntem grăbiți, neatenți, absenți, distrați. Nimeni nu e perfect - așa cum ne-ar face să credem modelele de pe catwalk. Real Glam exprimă exact această stare naturală a lucrurilor - imperfecțiuni, accidente, cusururi, compromisuri.
Selecția TEZYO pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018/2019 oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii și aduce clienților săi cele mai fresh trenduri. Pentru noul sezon, designerii prezintă o gamă diversificată de modele, de la stiletto clasici, atât de feminini, la cizme cowboy, ghete cu tocuri versatile, geometrice, conice și kitten, precum și modele retro with a twist, inspirate din sitlul anilor ‘80. În acest sens, TEZYO susține stilul autentic, alegerile originale și exprimarea liberă a emoțiilor - altfel spus, ”identificarea cu tine însuți”.

Tocuri și tălpi îndrăznețe, accente metalice și culori deosebite, care înnobilează materialele din fibre naturale sau piele. Așa s-ar putea traduce, pe scurt, selecția de încălțăminte și articolele de marochinărie pentru femei. Fie că ești adepta stilului street-casual (reprezentat perfect de branduri precum IMAGE, GEOX) sau a celui fashion-elegant (brandurile-vedetă fiind, în această direcție, EPICA, KAT MACONIE for EPICA și ALDO), vei găsi cu siguranță cel puțin câteva modele favorite în noua colecție TEZYO.

În plus, indiferent dacă optezi pentru o pereche de ghete cu talpă joasă, perfecte pentru zi, sau pentru o pereche de pantofi sau ghete cu tocuri seducătoare (de tip bloc, conice sau kitten), vei avea parte de stabilitate și confort. Mai mult, toate privirile vor fi ațintite asupra ta, datorită modelelor inedite, inspirate de principalele trenduri ale momentului.
Ținte, culori metalice, modele clasice, rigide, dar și tip tolbă, distinse, exotice sau practice, mini sau supradimensionate – modelele de poșete de le EPICA, CROMIA, MARINA GALANTI și ALDO păstrează direcția dictată de către pantofi, reprezentând accesorii-statement, care vor completa cu desăvârșire orice ținută.

Combinații ingenioase de materiale și cusături în nuanțe contrastante. Monocrome, cu brush-uri discrete sau în nuanțe tomnatice. Ei bine, da, vorbim aici despre modelele pentru bărbați, care își mențin aerul cool și sofisticat. Poți alege între pantofii clasici OTTER sau cei eleganți, office de la LE COLONEL și  ghetele urban-casual, ale brandurilor BUGATTI, OTTER, CLARKS si GEOX.

Încălțămintea pentru copii are inserții de blană, sclipici sau aplicații haioase. Toate modelele sunt concepute pentru a oferi confort, căldură și pentru a fi pe placul celor mici. În plus, brandurilor deja cunoscute - GEOX, TARTY ȘI EMU, li se alătură și SKECHERS.

Toamna aceasta, TEZYO îți propune să uiți de sfaturi și reguli, să îți iubești imperfecțiunile și să îndrăznești să porți ceea ce îți place, așa cum îți place. TEZYO te invită să faci o joacă din alegerea accesoriilor, pantofilor și poșetelor, să experimentezi și să fii diferit. Descoperă noua colecție în magazinele TEZYO și pe www.tezyo.ro.

Rețeaua de magazine multibrand TEZYO, by Otter Distribution s-a extins la 32 de magazine la nivel național și 4 magazine la nivel regional, în Austria și Cehia. Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine vine ca un nou pas în procesul de consolidare a brandului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod