Cămăşi în ediție limitată, pentru “Ea” şi “El” de la Braiconf

Echipa Braiconf a pregătit pentru acest februarie o nouă serie de cămăşi în ediție limitată, pentru “Ea” şi “El”, un concept pereche. Cămaşa albă este esențială în garderoba noastră, iar ediția de Valentine’s Day / Dragobete 2018 a fost creată într-o variantă specială, cu simbolul iubirii brodat pe manşeta stangă, o broderie inspirată de inimile negre de pe cărțile de joc pentru el.

Perechea cămăşii Braiconf de damă specială propusă de Ziua Îndrăgostiților este cămaşa albă cu simbolul inimii roşii brodat pe manşeta dreaptă, “în oglinda” cu cea masculină.

Din cele mai vechi timpuri inima este considerată nucleul emoțional şi spiritual al ființei umane dar şi un simbol al dragostei. Simbolul inimii apare pentru prima dată într-un mozaic din interiorul Bisericii Hagia Sophia din Istanbul. Acelaşi simbol se regăseşte într-o capelă din Padova, în secolul 14. Simbolul inimii apare apoi pe cărțile de joc create de elvețienii germani, în secolul 16. (coeurs). Iar de atunci, simbolul inimii se regăseşte aproape în fiecare casă de pe Terra.

În fabrica brăileană au fost create trei variante de broderie, în nuanțele navy, dark red şi black.
Prețul unei cămăşi este de 240 lei şi se va găsi în magazinele Braiconf începând cu data de 10 februarie.
Cămaşa este disponibilă în magazinele Braiconf din Brăila, Craiova, Piteşti, Iaşi, Galați, Cluj, Timişoara, Braşov, Constanța şi Bucureşti. Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod