Cadouri NOUVEAU NEON pentru Paşte

Pentru unii, Paştele este un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult. Dar pentru cei mai mulţi dintre noi această Sărbătoare Pascală este pur şi simplu o zi minunată în care dăruim şi primim cadouri.

Femeile sunt cele care apreciează acele cadouri care sunt şi practice, dar şi moderne. Iar pentru ele, ECCO a pregătit colecţia de accesorii ECCO JILIN confecţionate din piele naturală  Skydiver.

Noua colecţie de genţi şi accesorii din piele ECCO JILIN este un omagiu adus designului danez inspirat din peisajul graţios al litoralului din Danemarca. Contururile simple şi nuanţele subtile ale ţărmurilor  inspiră abordarea acestei colecţii „mai puţin este mai mult”.

Geanta ECCO JILIN  Tote este spaţioasă şi dispune de un buzunar principal foarte încăpător şi de un buzunar secundar detaşabil, cu fermoar, care se poate utiliza chiar şi separat.

Este cadoul ideal pentru femeile care sunt pierdute fără o geantă încăpătoare.


Geanta ECCO JILIN Shopper îmbină calitatea cu utilul, este confecţionată din piele naturală reliefată şi este prevăzută cu sistem de închidere cu fermoar, pentru ca toate lucrurile să fie mereu în siguranţă. Această geantă va fi cadoul perfect pentru toate doamnele şi domnişoarele care de obicei au în geantă un “dulap “ absolut necesar.


Pentru femeile care doresc să fie mereu la modă, accesoriile ECCO Jilin în culorile NOUVEAU NEON reprezintă cadoul potrivit.

Designerii au revenit la culorile fluorescente pentru acest sezon, care se combină perfect cu noul athleisure vibe. Fie că vorbim despre genţile crossbody sau despre portmonee, culorile neon sunt  uşor de purtat, atât la ţinutele de zi cât şi la cele pentru seară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod