Cadouri cu atitudine pentru femeile contemporane

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou cu atitudine pentru femeia contemporană, atunci noua colecţie de cizme pentru ECCO UKIUK reprezintă soluţia.

Perfecte pentru a obţine stilul après-ski şi în oraş, cizmele ECCO UKIUK combină designul feminin de lux cu influenţe sportive, pentru a crea o încălţăminte ce îmbină forma cu funcţia, ideale pentru femeile ce combină căutarea activă pentru confort cu stilul modern.


Ideale de a fi purtate la întâlniri cu prietenii după ora de pilates sau pentru o relaxare la un ceai la sfârşitul unei zile lungi, cizmele ECCO UKIUK accentuează un pullover simplu şi adaugă o notă de eleganţă unei perechi de blugi clasici.
Confecţionate din piele nubuck premium cu o căptuşeala din piele naturală de oaie ce asigură o rezistenţă termică ridicată, cizmele ECCO UKIUK oferă purtătoarei o protecţie moale şi generoasă, care este extrem de confortabilă, chiar şi după o uzură prelungită.

Acest confort este garantat şi de talpa PU injectată direct, care asigură o amortizare de lungă durată şi un nivel remarcabil de aderenţă.


Disponibile pe negru şi maro, cizmele ECCO UKIUK reprezintă un cadou versatil ce poate fi purtat de la seri de toamnă până la dimineţi de primăvară.


Cizmele ECCO UKIUK se găsesc în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod