Burberry prezintă în exclusivitate imagini din prima sa colecţie STRAIGHT-TO-CONSUMER

Burberry face publice imagini exclusive din prima sa colecție STRAIGHT-TO-CONSUMER, care se lansează pe 19 septembrie la Săptămâna Modei de la Londra. Imediat după prezentarea oficială a pieselor colecției, ele vor putea fi achiziționate online și în magazinele din întreaga lume.
Prima colecție Burberry straight-to-consumer va fi promovată printr-o campanie semnată de fotograful Mario Testino. Aceasta a fost realizată la Galeria Walker Art din Liverpool și are distribuție britanică, formată din modele tinere, precum Jean Campbell, Cavan McCarthy şi Alex Dragulele. Colecția are ca temă de inspirație opera Virginiei Woolf „Orlando”, contrastând stilurile masculine și feminine în diferite perioade ale istoriei.

Pe lângă modele profesioniste, Testino include în campania de promovare și o serie de portrete ale artizanilor casei de modă, a căror pasiune și pricepere contribuie semnificativ la realizarea produselor Burberry. Primul dintre acestea este portretul celui care a creat noul model de geantă, The Bridle, o geantă care își ia inspirația din designul clasic ecvestru britanic.

Burberry anunță parteneriatul cu brandul The New Craftsmen. Parteneriatul, ce se va lansa oficial în seara show-ului, va aduce în prim plan câțiva dintre cei mai buni artizani din Marea Britanie, care vor aduce la viață inspirația din spatele colecției Burberry în cadrul unei expoziții cu un program divers de activități si instalații în noua locație din Londra a show-ului.

Show-ul Burberry va avea loc într-o nouă locație, ”The Makers House”. Localizată pe strada Manette nr.1, în inima cartierului londonez Soho, ”The Makers House” va fi deschisă vizitatorilor în perioada 21-27 septembrie, când va găzdui opere originale ale unor artizani britanici. Aceștia vor folosi spațiul pentru a experimenta și a crea, folosind inspirația colecției ca punct de plecare pentru munca lor.

Noua colecție Burberry va fi prezentată în cadrul Săptămânii Modei de la Londra. Pentru prima dată, colecția pentru femei și cea pentru bărbați vor fi prezentate împreună în primul show straight-to-consumer. Noua abordare în prezentare, anunțată în februarie 2016, este menită să reducă semnificativ „distanța” dintre momentul prezentării pieselor vestimentare pe catwalk și disponibilitatea lor spre achiziționare de către iubitorii de modă din întreaga lume.

În România, produsele din noua colecție vor disponibile în magazinul Burberry din str.

Luterană nr. 4. Show-ul Burberry va avea loc pe 19 Septembrie 2016, la ora 19:30. Noua colecție va fi prezentată pe podium în cadrul London Fashion Week luni, 19 Septembrie. În primul show Burberry ”straight to consumer”, colecțiile pentru femei și pentru bărbați vor fi prezentate împreună pentru prima dată. Noul format, mult mai personal, rapid, și independent de sezoane, a fost creat cu gândul la audiența globală a brandului, iar noile colecții vor fi denumite simplu ”February” și ”September”, preluând numele lunii în care au loc show-urile. Schimbarea, anunțată în luna februarie a acestui an, va micșora semnificativ perioada de așteptare care exista în calendarul tradițional al modei între show și sosirea colecției în magazine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod