Bratara Pandora colecţia dedicată Sfântului Valentin

PANDORA este un univers al bijuteriilor fine şi al ceasurilor de calitate premium, care oferă posibilitatea de customizare a modelelor.
PANDORA este un univers al bijuteriilor fine şi al ceasurilor de calitate premium, care oferă  posibilitatea de customizare a modelelor.
Clientul îşi poate alege  propria combinaţie de pietre şi talismane, a căror înşiruire să fie un cod numai de acesta ştiut, pentru stări şi amintiri din viaţa sa.  De ce să nu ai o sărbătoare de Sf Valentin de neitat, oferind persoanei iubite o bijuterie de la PANDORA? Pentru cei care numără zilele până la cel mai romantic moment al anului, PANDORA a creat o colecţie specială – talismane, brăţări şi inele.


O bijuterie valoroasă care să exprime cele mai frumoase sentimente este cadoul perfect pentru Sf Valentin. Lucrate manual din argint de cea mai bună calitate şi aur 14k, talismanele originale purtate pe brăţara Pandora îţi vor reaminti zi de zi de persoana iubită si de momentele speciale care ti-au marcat existenta. Pentru Sf Valentin, Pandora a pregătit o ofertă specială – la cumpărături de minim 299 RON, primeşti un talisman de Valentine’s Day în valoare de 89 RON.
Oferta este valabila în perioada 10 – 14 februarie, în limita stocului disponibil. Pret bratara din piele cu talismane - 764 RON.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lala pe 27 Ian 2012, 15:01
    nush ce sa zik..

    nu prea jtiu ce sa zik

    0
    0

  • lala pe 27 Ian 2012, 15:01
    nush ce sa zik..

    nu prea jtiu ce sa zik

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod