Bratara Folli Follie - Colectia Primavara/Vara 2013

Santorini este fundalul perfect pentru a aduce la viata spiritul si vibratia acestui nou sezon. Peisajul spectaculos al acestei destinatii de vacanta apreciata de turistii din intreaga lume, reprezinta scena pentru cele doua personaje iconice Folli Follie, care au petrecut o zi in prietenosul soare Mediteranean. 

La femeile autentice admiram cel mai stilul si pofta lor de viata molipsitoare. Folli Follie a redus intr-un set de cinci regului cele mai importante aspecte ale atitudinii lor pentru a inspira spiritul Femeilor Autentice femeilor Folli Follie din intreaga lume.

 

Nu conteaza daca o alegi doar pe cea favorita sau combini toate cele cinci reguli, cu siguranta esti pe cale sa aduci un suflu de aer proaspat tinutelor tale din aceasta vara. Deci, ce mai astepti? Fa-ti bagajele si vino alaturi de noi in insula Santorini pentru vacanta Folli Follie alaturi de Femeile Autentice!  Culori luminoase si detalii uimitoare abunda in ultima colectie de bijuterii, ceasuri si accesorii. Pentru a ramane in tendinte culoarea este vitala si Folli Follie propune colectii noi si produse bestseller care au fost actualizate cu elemente esentiale pentru a-i ajuta pe cei cale le poarta sa aiba un look mereu fresh.  Au intrat in joc si noi modele, exotice si clasice deopotriva, a caror eleganta se reflecta in accesorii si bijuterii prelucrate cu mare finete pentru a deveni, nu doar un souvenir ci, o adevarata opera de arta.  Produsul poate fi achizitionat din magazinele Folli Follie la pretul de 309 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod