Bratara coral si perle de cultura - un cadou inedit de Martisor

Pentru ca in luna martie celebram frumusetea femeilor dragi din viata noastra, Lady Magpie vine in ajutorul tau cu cateva idei de cadouri de Martisor si 8 Martie, in nuante de alb si rosu, dar si in culori energizante precum o dimineata insorita de primavara. Cadourile dedicate lunii martie sunt ideale pentru a fi daruite unei prietene dragi, surorii sau mamei si, de ce nu, tie!

Lady Magpie este un brand de bijuterie contemporana fondat in 2007, prezent pe piata din Romania in magazine precum Molecule-F, Carturesti sau Okian.ro.
De inspiratie clasica, bijuteriile Lady Magpie integreaza elemente antique si vintage in piese moderne, alaturi de materiale naturale de cea mai buna calitate.

"Ca o adevarata cotofana, Nadire Omer, designerul brandului Lady Magpie, aduna tot felul de obiecte, noi sau vechi, piese metalice, pietre, bucati de material textil, pe care le imbina apoi in delicate piese de bijuterie. Fiind adepta stilului de viata natural, materialele folosite de ea sint naturale, de cele mai multe ori netratate si, pe cit posibil, animal friendly." Pret bratara - 150 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod