Brandul britanic Dorothy Perkins pentru prima data in Romania

ZOOT.ro introduce pentru prima oară în România unul dintre cele mai iubite branduri vestimentare: Dorothy Perkins. Cu o istorie de aproape un secol în spate, brandul britanic e de acum la doar un click și o Cabină de Fericire distanță de consumatorii români.

Fanii brandului britanic pot găsi acum pe ZOOT.ro nu doar linia prinicipală, Dorothy Perkins, ci și linia dedicată viitoarelor mămici, Dorothy Perkins Maternity, cea pentru persoanele cu forme, Dorothy Perkins Curve, și linia dedicată persoanelor mignone, Dorothy Perkins Petite.

Cele mai fresh trenduri, colecții feminine, stylish, versatile, în care fiecare stil vestimentar își poate regăsi câteva piese preferate, motive pentru care Dorothy Perkins nu poate lipsi din garderoba niciunei femei.


Colecția din acest sezon își găsește inspirația în stilul retro al anilor '70 și reinterpretează într-o manieră cât se poate de contemporană piesele-cheie ale decadei în discuție: rochii „pinny” cu bretele, salopete din denim, rochii tip cămașă, plus imprimeuri florale și geometrice. Nu lipsesc, bineînțeles, nici rochiile și topurile off-the-shoulders sau atât de îndrăgiții culottes.

Celebrarea sosirii brandului britanic în România, pe ZOOT.ro, a coincis cu deschiderea celei mai noi Cabine de Fericire ZOOT, în Piața Victoriei (America House, parter), a șasea din București și a noua din țară.
Motiv dublu de fericire, căci ZOOT e acum și mai aproape de consumatori!              
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod