Braiconf goes Tropical in colectia de vara 2017

Colectia vara 2017 Braiconf aduce elemente speciale, traduse prin tesaturi, culori, grafica si mesaje inscriptionate, o premiera a brandului romanesc de camasari cu  o traditie de peste 67 de ani. La camasile clasice, adresate clientilor business, se regasesc tesaturi din bumbac de calitate superioara din fire dublu rasucite (liniile Braiconf Royal si Gold), structuri elaborate si desene rafinate de dungi fine si microcarouri. Predomina paleta cromatica pastelata, in spiritul sezonului estival.
Pretiozitatea colectiei este marcata si de mici detalii rafinate din interiorul gulerului, cum ar fi bentita subtire, de cativa milimetri, fixata la baza steiului camasii.

La camasile casual, gandite pentru un stil relaxat, de weekend sau vacante exotice, se evidentiaza originalitatea si diversitatea designului, precum si cromatica. Acestea au taieturi si combinatii inedite de tesaturi, stampe special proiectate si cusaturi decorative rafinate. Inspiratia maritima se regaseste in folosirea nuantelor de rosu, albastru, turquoise, bleu, alb sau in combinatii pastel bleu-roz.
Tesaturile folosite sunt din in si bumbac. O noutate o reprezinta camasile lejere, realizate dintr-un must have al acestui sezon - tesatura “fil-coupe” -ce contin mesaje brodate cum ar fi “it’s a good day” sau “be delight”. Designul camasilor are detalii rafinate, cu elemente discrete (mici bride la gulerul tip stei), bentite discrete, ascunse pe forane si in interiorul gulerului, cusaturi de efect de tipul “punto sella”, ce apar ca efect decorativ, dar si stampe cu elemente de vegetatie exotica, ce amintesc de luxuriantele paduri tropicale.In aceeasi cheie, Braiconf a pregatit si o linie cu imprimeuri colorate, cu motive geometrice, vegetale si zoomorfe.
 
Pentru colectia de dama, designerii Braiconf au gandit bluze din matase naturala si bumbac fin, lejer, cu efect jaquard.
Motivele vegetale si maritime din colectia masculina se regasesc si aici, traduse prin elemente estivale: printuri florale stilizate multicolor, imprimeuri cu corali, motivele hawaiene in combinatie cu dungi nautice sau imprimeul cu rechini.  Colectia de vara 2017 Braiconf poate fi achizitionata din magazinele din Bucuresti (Calea Victoriei, cel din Galeria Grand Avenue a Hotelului Marriott Bucuresti, Park Lake si AFI Cotroceni), si din orasele Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod