Botezatu lectie de stil la Pitti 90

Celebrul designer roman a fost din nou prezent la prestigiosul targ de moda masculina de la Florenta, impreuna cu Viggo, brand-ul romanesc pe care l-a lansat acolo in urma cu doar cateva luni alaturi de partenerul sau Ionut Marin. Catalin Botezatu a excelat prin eleganta si rafinament, si a uimit asistenta cu tinutele impecabil asortate si accesorizate pe care le-a purtat zilnic.
"Prezența noastră la ediția 90 a celui mai mare târg de modă masculină din lume, Pitti Uomo, a fost marcată de o serie de realizări. Am revăzut o mare parte a furnizorilor noștri, ocazie perfectă de a ne întări colaborările și a plasa noi comenzi pentru colecțiile viitoare. Pitti Uomo 90 a fost și o importantă sursă de inspirație pentru tendințele S/S17, din punct de vedere al țesăturilor alese, a croielilor și detaliilor fiecărei piese vestimentare. De asemenea, târgul de la Florența reprezintă întotdeauna o ocazie bună de a cunoaște noi talente în domeniu.
Am cunoscut bloggeri, fotografi și consultanți din toată lumea și am pus la cale cele mai noi și mai interesante proiecte"
, a declarat Catalin Botezatu

"Aceasta ediție a fost cu atât mai specială cu cât unul dintre principalii noștri furnizori de țesături, Vitale Barberis Canonico, a ținut un eveniment de lansare a noii colecții de țesături din lână de 21 de microni, colecție special creată pentru sezonul rece, foarte fină și foarte rezistentă la șifonat. Cu o tradiție foarte lungă, Vitale Barberis a devenit unul dintre cei mai importanți producători de țesături din lume, colaborând cu cele mai mari branduri și case de modă din lume.
A fost o reală plăcere să fim prezenți la evenimentul lor, având prilejul de a fi printre primii dintre cei care s-au bucurat de noua colecție de țesături, colecție de care se vor bucura curând și clienții noștri!"
- Ionut Marin, General Manager Viggo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod