BonBons by Monica Rădulescu - coliere cu stil

Din dor de copilărie şi poftă de dulce, Monica Rădulescu a creat o colecţie de coliere speciale. Pe lanţul acestora a adunat bomboane de mentă, de ciocolată, de fistic, de căpşuni, cu portocale sau lavandă. Oricât de apetisant arată, acestea nu sunt însă de mâncat, ci de purtat la orice ţinută. Iar din această lună le găseşti şi de comandat online!

În urmă cu doi ani, dintr-o joacă, Monica Rădulescu a cusut primele mărgele pe un ghem. A creat un prim colier pe care l-a purtat la job.
A fost atât de admirat, încât şi-a făcut curaj să creeze mai multe. Mult mai multe, până când a ajuns la o colecţie întreagă, apreciată şi vânată de comunitatea care s-a format în jurul brandului. „La primul eveniment cu vânzare unde am expus produsele, doar nouă la număr,vizitatoarele mă întrebau dacă sunt de mâncat. Nu, nu se mănâncă, BonBons by Monica Rădulescu se poartă cu burie la orice ţinută doar! De altfel, primul colier vândut a fost de culoarea ciocolatei, deci asocierea cu deserturile delicioase este foarte reală”, a spus amuzată Monica la lansarea oficială în mediul online.

Ultima colecţie lansată tot cu desertul preferat al românilor are legătură.
Se numeşte #chocolat şi este format din unul sau cinci BonBons prinse în argint pentru o mai bună rezistenţă în timp. Pentru că, aşa cum subliniază creatoarea acestui brand, colierele sunt potrivite şi recomandate pentru orice ocazie, pentru zi sau pentru seară, la o ţinută office, casual sau chiar sport. Colierele au preţuri pornind de la 80 de lei şi pot fi comandate atât online, pe www.monicaradulescu.eu/bonbons, cât şi offline, la Dacia 24, un concept store dedicate designerilor români.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod