Bijuteriile Polysemy - Originale, feminine, sexy

Bijuterii “altfel”, care te lasa sa respiri si nu iti fura din naturaletea si frumusetea ta. Simplitatea si originalul unei bijuterii atrag si dovedesc o utilizare nebanuita. Polysemy sunt genul de accesorii pe care le poti purta oriunde, in orice imprejurare.

Bijuteriile Polysemy sunt produse handmade, in serii limitate, deocamdata mai putin cunoscute la noi. Dar, merita sa le descoperim si sa le purtam, pentru ca pot aduce look-ului tau un aer mult mai feminin.
Inelele au forme simple, ce amintesc parca de gravurile vremurilor mult apuse din Asia, iar purtandu-le vei redescoperi pasiunea pentru bijuteriile din argint de calitate superioara.

Cu un pandativ si un lantisor Polysemy vei da dovada de simplitate si eleganta in atitudine.


Vei fi o prezenta “altfel” oriunde vei merge, pentru ca Polysemy pot oferi un plus de originalitate tinutei oricarei femei. www.toucan.ro este unic distribuitor al bijuteriilor Polysemy, un brand singaporez, infiintat de Laura Vlad, o doamna energica, indragostita la randul ei de calatorii si bijuterii.

Bijuteriile Polysemy sunt versatile, incredibil de frumoase, au certificat de garantie pentru argint 925 si sunt placate cu rodiu. Originale, feminine, sexy, le poti purta in orice moment al zilei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod