Bijuterii romantice şi motive cosmice în noua colecţie Pandora

Inspirată din cerul înstelat al nopţii şi din galaxiile îndepărtate ale cosmosului, COLECŢIA DE IARNĂ 2014 de la PANDORA cuprinde creaţii minunate care captivează prin strălucirea lor.

COSMIC. O explozie de pietre strălucitoare şi suprafeţe texturate, lucrate în argint 925 şi aur de 14k, creează o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, înfrumuseţate cu pietre de zirconiu cubic strălucitor, completează talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail şi cercei încrustaţi cu stele din cristal de culoare alb-îngheţat şi albastru-nocturn aduc aminte de înaltul cerului.
Talismane din sticlă de Murano multifaţetată, de culoare albastru închis, lucesc asemeni cerului misterios.

O abordare modernă a stilului tradiţional, dantela şi perlele clasice sunt reinterpretate şi armonizate în bijuterii feminine şi sclipitoare. Simbolizând echilibrul perfect între tradiţie şi modernitate, perlele împodobesc bijuterii florale din argint 925 şi email lucios, oferind o notă de eleganţă atemporală acestui sezon. Iar modelele dantelate de altădată, care au dominat podiumurile de modă, sunt încorporate acum în bijuterii reprezentative, care prezintă dedicarea PANDORA pentru arta bijuteriei şi onorează măiestria  meşteşugului.
 
DANTELĂ STRĂLUCITOARE.
Reînnoind modelele dantelei vechi, PANDORA explorează această ţesătură şi creează o nouă serie de bijuterii frumoase. „Seria Dantelă strălucitoare reprezintă un mod de a depăşi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogăţiei de modele şi tehnici regăsite în dantelă. Aici, ea are adâncime, simetrie şi personalitate”, spun cei din echipa de design.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod