Bijuterii pentru copii, la You&Me

Este bine sa ii educam pe copii de mici in spiritul frumosului si sa le dezvoltam simtul estetic. Tocmai de aceea, in luna iunie, magazinele You&Me le propun bijuterii pentru copii, adaptate varstei lor, pe care sa le indrageasca si sa le poarte cu placere.

Este bine sa ii educam pe copii de mici in spiritul frumosului si sa le dezvoltam simtul estetic. Tocmai de aceea, in luna iunie, magazinele You&Me le propun bijuterii pentru copii, adaptate varstei lor, pe care sa le indrageasca si sa le poarte cu placere.


O noua tehnologie cu laser revolutioneaza bijuteriile din aur pentru copii. Acum ele pot fi mult mai usoare si, in consecinta, mai ieftine. Designul modern, colorat si vesel este special creat pentru noile tehnologii, asa ca noile bijuterii pentru copii pe care le gasiti in magazinele You&Me sunt, in acelasi timp, spectaculoase si atractive, exact pe gustul celor mici.

Bijuteriile pentru copii de la You&Me sunt pline de poezie si de farmecul cu care universul basmelor a incantat generatii la rand, asa cum va continua sa incante si generatiile viitoare.

Simbolistica, formele si culorile sunt menite sa-i amuze, sa-i distreze, sa le placa, dar, in acelasi timp, sa-i obisnuiasca cu o tinuta eleganta si cocheta. Sunt cadouri special create pentru a merge direct la inima copiilor, potrivite pentru un copilas pe care vrei sa-l incanti si sa-l obisnuiesti sa fie elegant.

Tehnologiile de ultima ora se intalnesc aici cu prospetimea jucausa a copilariei, pentru a crea un univers atat de elegant, de vesel si de atractiv, incat nu va intarzia sa va cucereasca si pe dumneavoastra.
Aceste bijuterii deschid parca un nebanuit univers de basm in care sunt atrasi atat micutii incantati de noile lor podoabe, cat si parintii, ce nu vor intarzia sa-i admire in noua lor ipostaza.

Este vorba despe o gama de bijuterii alcatuita, in special, din cercei si alte articole pentru copii, continand insa si seturi asortate. Sunt bijuterii fine si de calitate, realizate din aur de 14 si de 18 carate, usoare si placute la purtat, la preturi extrem de accesibile.

Este inca o surpriza, de data aceasta pentru cei mici, cu care magazinele You&Me va rasfata.
Va garantam insa ca si dumneavoastra veti fi la fel de fericiti ca ei, privindu-i cum se bucura si cat de minunat pot arata cu noile bijuterii. Din fericire, aveti de unde alege, pentru a putea gasi cadoul potrivit pentru orice gust.

Adresele magazinelor You&Me:


UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str.

Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod