Bijuterii din argint - Alexandra Nacu Jewelry

Cand spui azi “bijuterie” te gandesti la placerea de a purta ceva special. Ceva care iti va apartine multa vreme si iti va dezvalui, poate, personalitatea. Alexandra Nacu si-a dorit independenta financiara, iar aceasta afacere i-a adus-o. Si-a depasit limitele si a transformat o simpla idee intr-o afacere, fara niciun fel de plan de business sau investitie.

Prefer consistenta metalului – argint sau aur – ce poate fi pusa in evidenta de texturile pietrelor pretioase si semipretioase, iar in ultima perioada am facut o pasiune pentru perle. Formele si raportul dintre ele se subordoneaza intotdeauna unui concept, iar fiecare element ce compune o bijuterie este ales ca parte a unui intreg”, spune Alexandra Nacu.

Considera ca “fiecare autor de bijuterie pune in evidenta personalitatea sa, in ceea ce priveste bijuteriile pe care le realizeaza.  Brandul Alexandra Nacu Jewelry spune o poveste despre armonie, lucruri simple, despre matematica si poezie.

Este un brand ce promoveaza simplitatea, geometria si austeritatea, in taieturi curate si linii clare, ceea ce ma reprezinta in totalitate. Este o cheie de design ce releveaza si povesteste despre personalitatea celor care poarta piesele, ce a capatat simpatie si preferentialitate din partea publicului.

Creaţiile sunt realizate din argint, argint placat cu aur sau aur, într-o mare proporţie manual, unde nu se folosesc matriţe sau maşinării. Bijuteriile se disting prin formele perfecte, combinate cu cele asimetrice.

Inspiraţia vine din figuri geometrice, arhitecturi moderne și imagini futuriste.
Bijuteriile sunt de mare simplitate şi rafinament, dar mereu la modă și elegante , devenind un must have pentru toată lumea. 

Inspiratia mea apare in momentul in care poate nici eu nu ma astept , iar cand imi vin idei studiez, ma documentez, ma gandesc cui ma adresez si ce implica si pun in practica. In ultimul timp ma atrag formele cu taieturi simple. Mai sunt insa celelalte surse de inspiratie pe care nu le-as putea numi, pentru ca reprezinta un amalgam de idei, senzatii, care, fara sa imi dau seama, pot reprezenta punctul de plecare pentru o alta noua idee care va deveni mai tarziu un accesoriu, o bijuterie.

Totodata, apelez la cultura vizuala, cultura pe care mi-o imbogatesc in fiecare zi, cu fiecare lucru nou pe care-l invat, care ma sensibilizeaza si care imi provoaca sentimente frumoase.

Alexandra lucreaza in paralel si la colectia de primavara cat si la cea de vara. 

Lucrez in paralel atat la colectia de primavara, cat si la cea de vara, cu care ma voi inscrie la targurile la care iubitorii bijuteriilor mele, ma gasesc de regula (V for Vintage, Cloud N 9, Half is Free si Autor). Colectia de primavara se poate gasi online incepand cu data de 1 martie, iar cea de vara incepand cu data de 1 iunie.

Cine doreste sa le vada live mai devreme, poate sa urmareasca atat site-ul cat si pagina de facebook, unde vor fi anuntate evenimentele la care voi participa, atat cu noutatile cat si colectiile mai vechi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod