Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive!

Lansarea colecțiilor capsulă KENZO și GUESS la Il Passo, disponibile exclusiv în Băneasa Shopping City

Băneasa Xclusive este un nou concept Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind - lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Noul concept celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit sinonim cu Băneasa Shopping City.

Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City. 



Miercuri, 28 martie, seria de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat prezentarea noutăților din magazinul Il Passo.

Este vorba despre două colecții capsulă Kenzo și Guess, disponibile în exclusivitate în magazinul Il Passo din Băneasa Shopping City.

Recunoscut pentru produsele de lux si colecțiile glam, GUESS a debutat in anii ‘80 cu inovarea stilului și reinterpretarea denimului. Frații Marciano promovează o atitudine și un lifestyle mai mult decât un trend efemer în fashion. Când ne gândim la femeile care poartă GUESS, ne gândim la Claudia Schiffer, Carrè Otis, Eva Herzigova, Laetitia Casta, Carla Bruni sau Naomi Campbell.
GUESS înseamnă spirit, dar și senzualitate.


Modern și fresh, colorat și flamboaiant, KENZO surprinde mixul dintre influențele japoneze și standardele de modă europene. Colecția primăvară-vară 2019 este un colaj plin de energie și culoare, cu o viziune futuristă și modele care aduc împreună mai multe tipologii de personaje, cu gândul la o utopie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitați să o contactați pe Andra Gari, Marketing Campaign Coordination Băneasa Shopping City, la adresa andra.gari@baneasa.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod