Band of Creators Fashion Week-end

A trecut vara, dar toamna vine cu motive de bucurie si shopping: noile colectii ale tinerilor designeri romani se pregatesc pentru intalnirea cu fashionistele din toata tara. Pe 8 si 9 octombrie Band of Creators va aduce in premiera, in cadrul celei de-a cincea editii a pop-up shopului de la Artmark, colectiile de toamna-iarna semnate de Ioana Ciolacu, Pas du tout, Maria Queen Maria, Smaranda Almasan, AFMF,  Noon, Edita Lupea, Framboise, Florentina Giol, Larisa Dragna, Georgiana Giuroiu, Maressia, No 23, NC sau Amelie Suri.

Bianca Popp si Spoff vor fi de asemenea prezente cu noile colectii si ne vor povesti despre participarea lor la New York Fashion Week din septembrie. Zona de accesorii va fi reprezentata de unii dintre cei mai creativi designeri romani, precum Fandacsia, Life in Mono sau Atribut.

La aceasta editie a pop-up shopului Band of Creators, pasionatele de moda isi vor putea cumpara piesele preferate la doar cateva minute dupa ce le-au vazut pe podium. Iar acest lucru va fi posibil pentru ca sambata, 8 octombrie, la ora 12.00, Band of Creators va inaugura seria prezentarilor de moda impreuna cu Florentina Giol si Bianca Popp.

La ora 14.00 va fi randul Larisei Dragna si Editei Lupea sa isi prezinte colectiile, iar la ora 16.00 Maressia, No 23 si NC vor incheia  seria defilarilor la Artmark.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 10.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.bandofcreators.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod