Athena Philip a realizat tinutele Ilincai Bacila pentru Eurovision 2017!

La numai 18 ani, Ilinca Bacila a cucerit publicul din Romania prin vocea ei extraordinara, delicatete si o eleganta nativa. Specializata in tehnica Yodeling-ului, Ilinca a castigat finala nationala a concursului Eurovision si va reprezenta Romania in concursul international de la Kiev.
Originara din Cluj, Ilinca a filmat un clip in orasul natal. Pentru aceasta aparitie ea a apelat la atelierul Athena Philip care in timp record i-a creat o rochie dupa indicatiile regizorale si de stilism ale Rodicai Puca (TVR). Principala cerinta a fost ca rochia sa fie galbena (o culoare vibranta si optimista), sa se unduiasca in adierea vantului de primavara si sa ii puna in valoare statura miniona. Rochia cu un decolteu adanc si o crapatura discreta pe picior a fost realizata in mai putin de doua zile si a fost foarte apreciata de fanii internationali care au postat pe Instagram capturi din videoclip, insotite de titlul: Best Style Moment!

Momentele elegnte au continuat la Kiev, pe red carpet, unde Ilinca Bacila a aparut in fata jurnalistilor, organizatorilor si a celorlalti concurenti, intr-o tinuta foarte eleganta: o rochie roz prafuit din voal din matase naturala cu broderie bogat ornamentata, aplicata in zona bustului.
O creatie Athena Philip, aceasta rochie face parte din colectia de primavara-vara 2017.

Fanii au stat deja cu sufletul la gura la repetitiile solistei, pe scena celebrului concurs. Ilinca a dezvaluit cu o saptamana inaintea concursului, tinuta de scena: o rochie mini, rosie cu un decolteu discret si aplicatii stralucitoare pe cordon, realizata in atelierul Athena Philip, sub coordonarea stilistului TVR, Rodica Puca si la indicatiile stricte ale echipei postului national de televiziune.

Ilinca Bacila provine dintr-o familie de muzicieni din Cluj, a participat la „Romanii au talent" si „Vocea Romaniei"! "Cred că îmbinarea de stiluri atât de diverse (rock, rap, pop şi yodelling) face piesa atât de specială.
Piesa noastră aduce ceva nou concursului şi se potriveşte de minune cu logo-ul de anul acesta: «Celebrate Diversity», iar eu şi Alex vom da tot ce putem ca momentul nostru să fie demn de a ne reprezenta ţara", spune Ilinca despre melodia Yodel It.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod