ArtCouture by Deea Buzdugan - noua linie de accesorii

Designerul Deea Buzdugan lansează noua linie de acccesorii “ArtCouture Accessories”. Pe lângă creațiile vestimentare în stilul deja cunoscut, Deea adaugă acum un plus de feminitate și eleganță prin accesoriile premium handmade care vor face din orice ținută simplă, una memorabilă.

Ideea acestui proiect a venit din dorința clientelor de a-și accesoriza anumite ținute, fie pentru că erau prea simple, fie pentru a le reinventa pe cele vintage, cu un element nou și glamourous. Un accesoriu  bine ales oferă oricărei ținute un plus de valoare ! Pe lângă cele două colecții lansate anual, clientele au posibilitatea de a-și crea propriile modele custom made, împreună cu echipa Deea Buzdugan.

Astfel, clientele vor putea specifica detaliile referitoare la dimensiunea, forma, culoarea și materialul din care este făcut accesoriul mult visat.

Colecția de lansare a liniei ArtCouture Accessories din ianuarie 2016 se numește "Black Angel - White Demon" și conține coliere tip salbă, cordoane și clutch-uri, executate din materiale premium, cu aplicații de cristale și perle Swarovski, dantelă, mărgele si paiete, toate cusute manual.  Într-un concept unic și inedit, accesoriile acestei colecții vor pune în valoare deja celebrele și clasicele piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba nici unei femei, cămașa albă și rochia neagră!

De ce înger negru și demon alb ? “Negru si alb, înger si demon, nu pot exista unul fără celălalt.

Contrastează puternic și se atrag, în același timp. Pentru că și îngerii au o parte întunecată și demonii una luminoasă, pentru că nu există absolut nimic în acest Univers care să nu conțină în același timp lumină, cât și intuneric, alb si negru. Și uneori lumina are efecte negative și întunericul, pozitive”, a explicat designerul Deea Buzdugan.

Deea Buzdugan a schimbat în 2008 cariera sa în avocatură cu cea de designer vestimentar pentru a-și urma pasiunea dezvoltată încă din copilărie. Brand-ul Deea Buzdugan este un melanj de frumusețe clasică, spirit independent și modern, stil senzual și glamour.

Feminitatea și eleganța sunt ingredientele esențiale, iar calitatea și atenția la detaliu sunt stâlpii de bază ai fiecărei creații Deea Buzdugan.
Rochiile de seara ArtCouture by Deea Buzdugan au putut fi văzute pe covorul roșu atât în țară, cât și în străinătate: Cannes și Londra. Printre vedetele care au purtat creații semnate Deea Buzdugan, se numără Corina Bârlădeanu, Crina Abrudan, Roxana Iliescu, Mirela Vescan, Anca Țurcașiu, Monica Petrică, Andreea Ibacka și chiar și ASR Principesa Moștenitoare Margareta a României.

Colecțiile se pot vedea și cumpăra de pe shop-ul online deeabuzdugan.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod