Arcaba Concept propune noua colectie de vara “Midnight Call”

Detaliile romantice si kimono-ul japonez aduc in prim-plan un stil relaxat, care te ajuta sa gasesti inspiratia pentru un look original. Designer-ul Arcaba Concept se adreseaza femeilor moderne, dinamice, dornice de nou si exuberant, iar Midnight Call aduce o varietate de piese vestimentare numai bune de purtat in aceasta vara!

Colectia se numeste Midnight Call, datorita faptului ca unele tinute te dezbraca atunci cand le imbraci, iti ofera libertate, lejeritate, dar mai presus de toate feminitate si incredere.  Noua colectie poate fi vazuta pe facebook/ instagram Arcaba Concept sau pe site www.arcabableu.ro. Pentru o parte din tinute am combinat kimono-ul japonez cu actualele tendinte, iar pentru a doua parte am optat pentru detaliile romantice, volanele, care sunt in tendinte inca din 2013, aparand si disparand din prim-planul modei.

Din punctul meu de vedere avem mai multe piese de rezistenta in aceasta colectie, incepand cu rochia-kimono, continand cu cea cu umeri goi, pana la fusta lunga de matase, o interpretare indrazneata a volanului”, spune designe-ul Arcaba Concept.

Arcaba Concept se adreseaza femeilor moderne si dinamice, care vor sa se simta relaxate in tinutele pe care le poarta. "Arcaba Concept se adreseaza femeilor moderne, contemporane, dinamice, care sunt in cautare permanenta de ceva nou, care vor sa iasa din monotonie, dar si celor care vor sa se reinventeze de fiecare data.  Femeile care-mi poarta colectiile sunt indraznete, impunatoare si greu de trecut cu vederea. Cred ca asta e cea mai buna definitie a lor.”

Un plus al colectie Midnight Call este timpul! "Fata de cea anterioara, aceasta colectie are piese mai interesante, mai diferite, departe de monotonia etichetelor de pe piata.

Un plus adus acestei colectii este timpul. In timp, toti devenim mai buni, cerem mai mult de la noi, cautam mai mult si incercam sa gasim si mai mult. Pentru sezonul calduros am folosit in mare parte matase, apoi bumbac, in, vascoza, dar si un mic procentaj de materiale sintetice”.

Rochia-camasa lunga poate oferi alura aparte unei femei care doreste sa fie speciala. “In functie de ocazie si cum o combinam, poate fi imbracata in orice moment al zilei, chiar si seara. Tot ce conteaza este styling-ul, accesoriile si atitudinea. Poate fi foarte bine imbracata ca rochie, poate fi purtata ca vesta, desfacuta, cu niste blugi scurti sau lungi, un pic rupti, si o bluza comoda, poate fi de asemenea prinsa chic intr-un cordon, totul  consta in imaginatie.

Stilul relaxat al colectiei Midnight Call, dupa principiul designer-ului care crede ca nu e necesar sa expui totul.
Imi place sa ma simt  relaxata, iar relaxata sunt cand ma simt libera. Stilul meu este destul de diferit, imi place sa ma imbrac lejer, liber, dar sa pastrez si o nuanta de feminin. Merg pe principiul ca nu este necesar sa expui totul ca sa fii feminina, trebuie doar sa fii diferita si sa pastrezi un pic de feminitate cu putina atitudine iar asta cred ca este suficient.

Designerii noi au nevoie de suport si sa patrunzi pe piata modei trebuie sa dai tot ce e mai bun din tine. “Este destul de dificil sa patrunzi pe piata modei pentru ca sunt foarte multe persoane angajate deja in acest domeniu, dar daca esti diferit si dai tot ce e mai bun din tine, nu ai cum sa nu reusesti.  Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa fie incurajati designerii noi, deoarece sunt foarte multi tineri talentati despre care nu se vorbeste si nu se stie mai nimic.”

Urmatoarea colectie va fi lansata la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie.
Despre hainele de serie versus hainele de designer, designer-ul Arcaba Concept, sustine: “In primul rand vorbeste calitatea hainelor. Cele gandite si croite de un designer vor fi intotdeauna mai bune, deoarece un designer are timp sa verifice cusatura, finisajele, nu se multumeste cu jumatati de masura sau cu o reputatie proasta. Practic, prin reputatie, cresti ca si brand. In al doilea rand, risti sa fii imbracat ca si alte persoane la petreceri. La un designer seriile sunt limitate, unele tinute fiind chiar articole unicat, asa ca sansa de a vedea pe cineva imbracat ca si tine este mult mai mica.”  

Produsele pot fi comande pe www.arcabableu.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod