”Arăboaicele m-au inspirat pentru următoarea colecție vestimentară” - Seila Gurdal, designer

După succesul înregistrat la show-ul ”Soirees de la Mode” by Alin Gălățescu, dedicat iconului de modă și politică Jackie Kennedy, designerul Seila Gurdal a ”fugit” în Dubai pentru a-și încărca bateriile. Este destinația preferată și care o încarcă cu energie de fiecare dată, așa că nu e de mirare de ce deținătoarea atelierului ”Sine by Seila” a ales-o pentru a noua oară.

Seila a făcut plajă, a ales să meargă la restaurantele pe care le frecventa și în dățile trecute, s-a plimbat alături de fiica ei în zona Burj Al Arab și pe plaja publică de lângă Jumeirah Beach Hotel.

Nu au ratat fântâile dansatoare de la Dubai Mall și au asistat la show-ul de lumină, muzică și apă. Designerul care le îmbracă pe mama Antoniei, Denise Iacobescu, pe Anamaria Prodan, Maria Constantin sau Ianna Novac nu a ratat nici zona de cumpărături, așa că a fost fascinată de varietatea de materiale pe care a găsit-o acolo. Și, cum era și normal, aceasta s-a întors cu bagajele pline de metraje.

”Mă inspir destul de mult din moda celor din Orient. Îmi place materialele din bumbac, mătase, cele încărcate, cu imprimeuri, sau din contră, extreme de simple, cele pe alb sau negru.

Îmi plac foarte mult rochiile lungi.  Pot să spun că următoarea mea colecție o să fie inspirată din moda arăboaicelor. M-am întors cu suficient material cât să pregătesc ceva frumos.  Afost o vacanță binevenită, am îmbinat utilul cu plăcutul”, ne-a spus Seila Gurdal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod