Anul acesta surprinde-l tu pe Moș Nicolae!

Anul acesta, în ajun de Moș Nicolae, nu te mai chinui să cureți și să lustruiești vechea pereche de ghete în care speri sa găsești un cadou a doua zi! De ce să nu-ți faci chiar tu un cadou, surprinzându-l pe Moșu’ cu o nouă pereche de ghete? Deichmann vine în întâmpinarea dorințelor tale prin colecția de toamnă/iarnă 2015, care îți oferă o sumedenie de modele dintre care poți alege!
Ghetele Deichmann au un design clasic, dar încorporează detalii menite să facă diferența. Acestea au fost stilizate și bine definite pentru a atrage atenția și a captiva. Trăsăturile clasice sunt îmbinate frumos cu influențele sport. Se remarcă în mod special tălpile proeminente și profilurile voluminoase care imprimă o senzație de tineresc, nou, „trendy”.

Așadar ce mai aștepți? Vino într-unul din cele 74 de magazine Deichmann și caută perechea potrivită pentru tine, la o calitate superioară și un preț avantajos. Poți fi sigur/ă că o pereche nouă de ghete Deichmann te va face la fel de fericită ca atunci când primești un cadou de la Moș Nicolae. Pentru că iubim pantofii!   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod