Anii 80 - Noile tendinte primavara – vara 2017 de la Deichmann

Cel mai important lucru: moda din vara 2017 numai plictisitoare nu va fi! Anii 80, culorile neon si tricourile placate cu slogane isi sarbatoresc revenirea la moda, curelele late pentru talie scot in evidenta in mod iscusit mijlocul feminin si detaliile sportive outdoor aduc un pic de aventura in fiecare dulap. De asemenea in trend: florile, dungile, carourile Vichy, paietele lucitoare in moda de zi cu zi, precum si pantalonii deasupra gleznei.

In perioada de tranzitie catre vara, sneakerii si pantofii slip-on se numara ca si pana acum printre Musthave-uri.

Sneakerii nu mai sunt demult tratati doar ca incaltaminte pentru timpul liber, ei si-au facut loc si in birou si pot fi purtati in orice situatie.

Printre cele mai cool tipuri de incaltaminte in trend se numara anul acesta pantofii mules sic. Vara, espadrilele - care acum apar multicolorat-pestrite si cu decoratiuni multiple - au grija de picioare. Alte highlight-uri de vara sunt sandalele plate si aerisite sau cele cu toc bloc, cu platform Wedge cu talpa ortopedica, cu talpi masive, foarte joase si comode.

Cele mai importante tendinte ale sezonului primavara/vara le gasiti la Deichmann si in Online Shop la www.deichmann.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod