Andrea Tincu House of Scarves: esarfe premium din matase naturala, imprimate cu povesti pictate manual

O esarfa din matase naturala, fermecator involburata de o adiere usoara, pare ca traieste o viata proprie, dincolo de mode si stiluri. Esarfele premium Andrea Tincu “House of Scarves” reprezinta mai mult decat un manifest pentru eleganta si frumusete fara varsta, un etalon al unei garderobe rafinate, cu spirit modern si cu poveste.
De peste doua decenii, designerul Andreea Tincu creeaza pentru femeile care apreciaza finetea detaliului si longevitatea hainelor sofisticate, dar extrem de versatile, propunand o filozofie guvernata de firescul bunului-gust si a calitatii. Brandul care ii poarta numele – Andrea Tincu – este recunoscut pentru creatiile originale, diferite de tot ce se gaseste in magazinele fast-fashion si in care Andreea se implica total, de la schita si pana la modalitatea in care produsul final ajunge la client. Nu intamplator, atat persoanele care descopera pentru prima oara piesele Andrea Tincu, cat si clientele fidele ale brandului, sunt cucerite de magia detaliilor ascunse, gandite tocmai pentru a crea o legatura intima intre vestimentatie si purtatoare, si pentru a sugera o latura aparte a cochetariei moderne: un buzunar secret, o insertie de tulle de matase, un joc mat-transparent care confera un efect optic aparte, un pliu inteligent integrat in design care accentueaza linia taliei etc.

Linia de esarfe din matase premium Andrea Tincu House of Scarves, a fost lansata in anul 2016 si a devenit rapid lider pe segmentul sau de piata, succesul sau datorandu-se atat aspectelor tehnice elaborate, inegalabile in precizie si definitie, cat si diversitatii temelor abordate, originalitatii imprimeurilor si posibilitatilor variate de personalizare. Esarfele Andrea Tincu inseamna pictura manuala in tus si acuarela, sute de ore petrecute la masa de lucru si pasiunea de o viata a Andreei Tincu pentru compozitie, culoare si desen. Pictura este inscrisa in ADN-ul designer-ului inca din copilarie si constituie o parte esentiala a profesiei sale, absolut toate imprimeurile regasite atat pe hainele cat si pe accesoriile Andrea Tincu, denotand o subtila complicitate intre arta si moda.

Totul porneste de la schitele cu idei, continua cu desenarea in creion a compozitiei si apoi cu utilizarea culorilor, care pot fi acrylic, acuarele, tusuri sau creioane colorate, in functie de tema si de inspiratie. Dupa ce intreaga compozitie este finalizata, urmeaza prelucrarea ei digitala si perfectionarea anumitor detalii necesare obtinerii unui print frumos, durabil si fara cusur. Esarfele imprimate sunt cusute manual in atelier, apoi impachetate cu grija in hartie aurie de matase si asezate in cutii negre elegante, perfecte pentru a fi oferite cadou si pentru pastrarea in conditii optime de-a lungul anilor.
Esarfele Andrea Tincu abordeaza teme dintre cele mai diverse, de la un fragment de primavara romantica in stil art-nouveau, si pana la destinatii de calatorie, motive traditionale, fantezii florale, lumi fantastice inspirate de arta lui Gustav Klimt sau de povestile orientale din O mie si una de nopti, expresivitatea si emotia transmise facandu-le la fel de potrivite la un ceai servit intr-o gradina ascunsa sau ca pretext pentru o reverie nevinovata in mijlocul unei zile aglomerate la birou. Sunt usoare ca un fulg, delicate si pretioase ca roua diminetii, si sunt concepute sa fie o investitie pe termen lung si o sursa autentica de bucurie. In plus, pot fi purtate in tot atatea moduri, cate dispozitii si stari traverseaza sufletul feminin: innodata lejer in jurul gatului ca un accent sic ce acompaniaza tinuta office, infasurata lent pe cap, pentru a potenta misterul din spatele unei perechi mari de ochelari de soare, aruncata pe umeri, asemenea unui sal intr-o seara de vara racoroasa sau purtata ca un top asimetric.

Accesoriile din matase sunt disponibile in mai multe dimensiuni, atat patrate, cat si tip sal, existand posibilitatea ca ele sa fie personalizate cu un mic mesaj sau cu numele purtatorului. Pentru intretinerea optima a esarfelor si pastrarea impecabila a culorilor in timp, recomandata este curatarea Dry Clean. Indiferent de modelul ales, esarfele Andrea Tincu sunt purtatoare de povesti pe cel mai nobil si elegant suport – matasea, si trimit totodata cu gandul la mici objets d’art ce merita colectionate si pretuite.

Linia Andrea Tincu House of Scarves poate fi achizitionata din magazinul online www.andreatincu.com, esarfele fiind disponibile in trei variante de dimensiuni 47x47, 67x67 sau 87x87, iar termenul de livrare fiind de 1-3 zile lucratoare.


Andreea Tincu este unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani, cu o vasta experienta in domeniul modei. Andreea este absolventa a Universitatii de Arta „George Enescu” din Iasi, iar moda reprezinta pentru ea o pasiune inca din copilarie. In adolescenta, a colaborat cu ateliere de moda, unde a asimilat mult dintre aspectele tehnice ale meseriei. Inainte de a-si forma propriul brand in 2007, Andreea a lucrat cu nume importante ale modei romanesti. In prezent, Andreea Tincu este Head designer al brandului Sense si are propria linie, Andrea Tincu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod