Andra, adepta artei în ținutele sale vestimentare

Cântăreață de succes, vedetă de televiziune, compozitoare și actriță, Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

Fiind permanent în lumina reflectoarelor, artista lucrează cu mai mulți stiliști, aparițiile sale fiind de fiecare dată în concordanță cu evenimentul la care participă. Spre deosebire de alte personalități de succes din România ce sunt foarte active pe rețelele de socializare, Andra postează o dată la aproximativ 2-3 zile și doar când consideră că are cu adevărat ceva important de împărtășit fanilor săi.


Recent, Andra a dezvăluit milionului său de admiratori o pereche de cizme inspirate de Vestul Sălbatic, create de designerii de încălțăminte Ionuț Glăvan și George Ștefănescu.

”Ce surpriză frumoasă! Cizme ca o poveste. Mulțumesc mult, Mineli Boutique!”, a scris Andra.


Și, într-adevăr, încălțările au o poveste specială, fiind inspirate din cultura vestului sălbatic american. ”Pentru că design-ul lor s-a dorit a fi unul de cowboy, m-am gândit să pictez pe cizme două femei indience apaș, pentru că acesta este cel mai reprezentativ trib de indieni din Texas. De fiecare dată când mi se cere tema în care să pictez un anumit model de încălțăminte, mă informez și îmi caut surse de inspirație, pe care le reinterpretez.

Întâi le desenez cu un creion special direct pe cizmă iar după ce designerii îmi aprobă desenul, îl pictez în forma finală. La acest desen am avut mână liberă și cred că a ieșit ceva unic, special”, a arătat pictorul Victor Ciungu, căruia i-au luat trei zile pentru a picta desenul pentru acest model de cizme, denumit Fire.
”Suntem bucuroși că acest model i-a atras atenția Andrei, pentru că stilul ei, modern și feminin, se potrivește perfect cu cel pe care noi îl promovăm.
Cizmele ”Fire” au cucerit publicul nostru imediat cum le-am lansat, bineînțeles, acest lucru datorându-i-se și Andrei, care reprezintă sursă de inspirație pentru foarte multe românce”, a arătat designerul Ionuț Glăvan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod