Alexandru Ciucu a lansat noua colecție BigBoysOnly. Iată ce inovație au, în premieră, costumele!

Designerul a lansat noua colecție, BigBoysOnly, a unprecezea consecutivă, în cadrul unui eveniment derulat în noul său atelier din București, la care au participat clienți și persoane publice.

Foto: https://we.tl/t-pjblGNJSQ0

Noua colecție de costume tip business și ceremonie este dedicată bărbaților care acordă atenție designului și croielii impecabil realizate, bărbaților ajunși sau trecuți de prima maturitate. Costumele sunt realizate în regim bespoke, cea mai avansată tehnică de creare personalizată a vestimentației. Designerul a folosit materiale premium provenind de la cele mai bune țesătorii din Italia, Franța și Marea Britanie, nouă furnizori de țesătură precum Zegna, Loro Piana, Dormeuil, Barberis și Albini.

 

La capitolul design, Alexandru Ciucu a introdus un detaliu inedit în construcția costumelor noii colecții: un buzunăraș secret și strategic amplasat în spatele reverului drept, care poate servi la depozitarea unui burețel cu parfum sau a verighetelor, în cazul unui sacou de mire. De asemenea, colecția vine cu o nouă propunere de rever, care îmbină cazura dreaptă cu gulerul șal.
Noua colecție BigBoysOnly este prima în care designerul pune accentul pe conceptul de ceremonie de zi.


“Până acum m-am concentrat doar pe ceremonie de seară și pe zona de business. Am observat însă că, tot mai des, mirii aleg să facă cununia civilă, care are loc pe timp de zi, la o alta dată decât cununia religioasă și petrecerea. Au nevoie, prin urmare, și de o ținuta adecvată pentru cununia civilă și am creat în acest sens câteva modele care să acopere segmentul acesta”, declară Alexandru Ciucu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod