Alegeri trendy şi confortabile chiar și în sezonul rece!

Chiar dacă vremea rece ne îmbie să purtăm haine cât mai lejere şi călduroase, le putem da un twist astfel încât să obţinem ţinute stylish, în pas cu tendinţele actuale. Marks & Spencer ne propune o selecţie variată de pulovere, numai bune pentru temperaturile scăzute din sezonul rece. Fie că sunt din caşmir, lână sau alte materiale, puloverele sunt extrem de versatile şi pot sta la baza unor ţinute office, casual sau sport.

Pentru tinutele office, îţi recomandăm puloverele uni, din casmir peste care sa porţi un sacou sau un palton cu linii simple.

Daca eşti în căutarea unei ţinute casual, poartă puloverele tricotate cu o cămaşă oversized pe dedesubt, iar dacă îţi doreşti un look  mai sportiv, de vacanţă, puloverele cu motive tradiţionale nordice sunt cea mai inspirată alegere - poartă-le cu o vestă matlasată sau accesorii din blăniţă.

Descopera colecţia integrală în magazinele Marks & Spencer din Bucureşti Mall, Plaza România şi Băneasa Shopping City, dar şi pe facebook pe pagina marksandspencerromania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod