Află cum să asortezi culorile acestui sezon de tranziție

Moda se schimbă de la an la an și de aceea poate deveni dificil, dar nu imposibil să combini culorile astfel încât să obții un outfit impecabil. Important este să-ți asculți instinctul și să porți mereu ținute care te fac fericită și în care te simți bine. Dacă stăpânești arta mixării culorilor și nu îți este frică să încerci combinații curajoase, utilizează culorile primare în stare pură, nealterată – roșu, galben sau albastru. Aceste tonuri arată foarte bine purtate împreună, mai ales în imprimeuri îndrăznețe sau mixate cu accesorii statement.Luminița Staicu, designer Hermosa, îți oferă câteva tips&tricks despre cum poți asorta culorile acestui sezon:

1.

Culorile primare : roșu, galben și albastru

Dacă vei combina culorile primare în ținuta ta, poți obține un look ravisant. Ești o persoană libertină? Te simți bine atunci când ieși în evidență prin outfit-ul tău? Dacă da, aceste culori te vor ajuta să obții o ținută nonconformistă, plină de strălucire și bun gust. Fusta din tercot imprimat, poate fi alegerea perfectă dacă vrei să obții un look stylish. Poate fi purtată cu o bluză casual sau chiar cu o cămașă elegantă. Poți obține un stil casual de neegalat, dar și o ținută de birou feminină și elegantă.

2. Poartă o singură culoare

Dacă nu-ți place să te complici și în același timp nu îți dorești să dai greș cu ținuta ta, un outfit alcătuit dintr-o singură culoare este cea mai bună alegere.

Poți crea ținute stylish prin combinarea unor piese vestimentare în aceeași nuanță, iar astfel vei obține o ținută monocromatică de invidiat. După ce vei începe să stăpânești acest stil, poți îndrăzni să combini diverse culori, cum ar fi albastrul-indigo cu galben sau roșu cu albastru. Sacoul este o piesă vestimentară versatilă și de aceea, poate fi purtat atât la o ținută office, cât și la o ținută cu jeans, depinde de cum alegi să o accesorizezi.

3. Culorile pastelate se poartă în 2018

Din ce în ce mai multe femei apelează la culorile calde, deoarece trebuie să recunoaștem că emană o feminitate aparte. Culorile pastelate merg foarte bine combinate atât cu alte nuanțe pastelate, cât și cu nuanțe neutre, cum ar fi negru, alb sau gri.

Versatilitatea lor îți oferă oportunitatea să obții ținute stylish curajoase și în trend. Bluza din in, de la Hermosa îți poate pune calitățile feminine în evidență și te poate scoate din anonimat datorită detaliilor sale delicate. O poți asorta la o pereche de blugi sau de ce nu, la o fustă midi închisă la culoare, astfel creându-se o combinație de culori reușită.

Hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani, produse vestimentare realizate in Romania. Produsele pot fi gasite in magazinele proprii din Braila, Focsani, Bacau si Constanta. Brandul are o acoperire nationala fiind prezent in toata tara prin magazinele partenere. Afla magazinele partenere, din orasul tau, de unde poti achizitiona produsele tale preferate, sub marca Hermosa, aici: https://www.hermosa.ro/magazine-partenere.
Totodata, pentru ca achizitionarea produselor sa fie si mai facila, poti comanda produsele tale preferate, avand la dispozitie magazinul online www.hermosa.ro, unde poti beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod