adidas Running lansează pachetul aniversar pentru a marca cinci ani de BOOST ™

Cinci ani de când adidas Running a lansat primele modele de înaltă performanță, realizate cu tehnologia care a definit industria, BOOSTTM, ocazie cu care Energy BOOST revine. Pentru că sărbătorim momentul lansării tehnologiei, Energy BOOST a fost actualizat și re-lansat în paleta de culori originală negru și galben, ca parte a unui pachet aniversar care promovează cele mai emblematice și iubite modele adidas - Energy BOOST OG, Energy BOOST și UltraBOOST LTD.

BOOST ™ este o tehnologie superioară cu amortizare ușoară, care asigură retur de energie la fiecare pas.

Materialul de ultimă generație care a definit categoria adidas Running și a bătut două recorduri mondiale de maraton cu sportivi de performanță precum Mary Keitany și Dennis Kimetto celebrează cinci ani în fruntea inovării.

Originalul Energy BOOST s-a făcut cunoscut datorită returului crescut de energie, acest lucru fiind posibil datorită spumei heel-to-toe BOOST ™, încorporată pe toata suprafața tălpii, spumă ce stochează și returnează super-rapid energia de fiecare dată când piciorul apasă solul.
Tot ceea ce a oferit unicitate produsului este păstrat, în timp ce construcția superioară și simplificată a tălpii combinată cu o structură mai ușoară pentru o mai bună ergonomie reprezintă o evoluție clară față de modelul original.

Alte îmbunătățiri definitorii includ:

•    Sistem Torsion Actualizat: se miscă simultan cu piciorul pentru o aterizare mai lină și oferă tracțiune stabilă zonei mediane.
•    Techfit îmbunătățit: partea superioară de susținere cu suport elastic în față, identificată folosind tehnologia de cercetare și testare Aramis, oferă un confort superior sporit.


•    Stretchweb: actualizare adusă modelului Energy, talpa de cauciuc Continental se adaptează la fiecare mișcare a alergătorului, deplasându-se în armonie cu talpa BOOST ™ pentru a asigura o aderență mai fină, flexibilă și îmbunătățită.
•    Mai mult BOOST™: acum talpa conține 85%  BOOST™ pentru un retur mai mare de energie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod