adidas Originals și KANYE WEST au încheiat anul cu noul model YEEZY BOOST 350 Tan

În urma succesului extraordinar înregistrat în urma lansării pantofilor sport YEEZY BOOST 350 în variantele alb, negru și gri, Kanye West și adidas Originals au încheiat anul 2015 - unul plin de evenimente speciale -  cu prezentarea modelului emblematic în versiune maro.

Pantoful marchează lansarea celui de-al șaselea model de pantof sport rezultat în urma parteneriatului istoric dintre West și adidas. Modelul lo-top YEEZY BOOST 350 în varianta maro are partea superioară fabricata complet din materialul tonal Primeknit: un material de ultimă generație dezvoltat prin metode digitale de înaltă precizie pentru a se ajusta perfect pe picior.
Cu aceleași caracteristici inovatoare pe care le are adidas BOOST™, pantoful asigură performanță la cel mai înalt nivel și confort sporit, oferind la fiecare pas amortizare și, totodată, un stil aparte.

Pantoful YEEZY BOOST 350 combină tehnologiile progresiste ale brandului adidas cu aspectul clasic și reprezintă un nou ideal îndrăzneț al designului. Modelul YEEZY BOOST 350 în versiunea maro este disponibil la prețul de 350 de dolari doar în  Statele Unite ale Americii și pe adidas.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod