adidas Originals prezintă noul P.O.D. S3.1 în trei culori noi

adidas Originals prezintă noul P.O.D. S3.1 în trei culori noi, transformând modelul futurist într-un trio tonic. Noua siluetă este inspirată din memoria colectivă și este îmbunătățită printr-un mix actual de  tehnologii. Combinate, acestea creează stilul inovator al noilor pantofi sport adaptați pentru stradă.

Elementele principale ale siluetei P.O.D. (Point of Deflection System) se bazează pe un design unic tridimensional, care a fost cunoscut și popular în anii '90. Un sistem special conceput la acea vreme pentru pantofii de alergare, tehnologia asigurând absorbția șocurilor și stabilitatea tălpii exterioare în punctul de impact cu solul.
Designul a fost creat intenționat pentru a evidenţia zonele de amortizare ale tălpii, acestea fiind adaptate cerințelor specifice piciorului și pentru confortul purtătorului. Rezultatul a fost un pantof comod.

Pantofii dispun de partea superioară din material textil, tip șosetă, iar cele trei dungi adidas sunt aplicate pe lateral. Partea textilă este dintr-o țesătură deasă care ajută la susținerea piciorului. În zonă călcâiului este amplasat un detaliu decorativ care are în acelaşi timp rol de susținere a călcâiului.  P.O.D.
S3.1 dispune de o talpă modulară formată din trei componente: partea din față din spuma EVA, pentru flexibilitate și confort, partea din spate din BOOST, pentru amortizare, iar aceste două părți sunt conectate de o punte mediană inspirată din sistemul torsion. Finisajele includ o talpă exterioară din cauciuc durabil și detaliile de branding specifice adidas.

Acest model, P.O.D. S3.1, se va lansa în trei culori: negru, gri și levănțică. Culorile minimaliste permit ca distinctivul limbaj de design al lui P.O.D.
S3.1 să ajungă în prim plan, subliniind cum amestecul neînfricat dintre designul referențial și tehnologia contemporană s-au alăturat pentru a crea unul dintre cele mai interesante modele ale anului 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod