adidas Originals prezintă noul model de sneakers, DEERUP

adidas Originals prezintă noul model de sneakers, Deerupt - o abordare contemporană asupra patrimoniului adidas, realizată într-o perspectivă complet nouă. Minimalist și îndrăzneț, modelul privește spre arhiva de design ca inspirație, în timp ce debutează cu un nou profil care rămâne incontestabil adidas.
Inspirat în egală măsură de mediul urban, arhitectură și fenomene naturale, designul Deerupt are ca element central pattern-ul plasă. Inițial ilustrat în modelele pentru alergare adidas din anii '80 – odată o caracteristică esențială a pantofilor pentru alergare New York și Maraton Training - astăzi elementul de design plasă este extins pentru a se plia pe întrega suprafață a pantofului. Atunci când straturile se suprapun și ilustrează proporții exagerate, iar culoarea electrică abundă, designul este transformat într-un motiv vizual îndrăzneț și actual.

Ca într-o continuă joacă plasa preia texturi, straturi și perspective diferite conturând silueta printr-o construcție ultra-uşoară cu partea superioară de tricot acoperită cu plasă extensibilă.

În interior, buzunarele mici din spumă, poziționate în zonele cheie ale căptuşelii, se mulează pe picior asigurând nivelul optim de compresie pentru o potrivire perfectă. Rezultatul este un produs cu un beneficiu unic: un pantof care se conformează purtătorului, asigurând confort maxim.

Deerupt se lansează în gama de culori Solar Bird, contopirea a două tonuri de culori reprezentative adidas:  Solar Red și Bluebird.  Conceput cu o identitate vizuală puternică - autenticitatea simplă oferă un impact maxim.

Modelul Deerupt este disponibil în magazinele adidas din întreaga lume începând cu 22 Martie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod