ADIDAS ORIGINALS: NMD - Trecutul da forta viitorului

Conceput pentru un stil de viață nomad, NMD îmbină legendarul ADN adidas Originals cu tehnologia de ultimă oră. Tehnologia BOOST și materialul de ultimă generație Primeknit sunt puse în valoare de o identitate vizuală curajoasă ce aduce un omagiu celor mai memorabile inovatii din istoria brandului. Rezultatul este o nouă formă determinată de arhiva istorică a brandului adidas, ce a pus bazele stilului actual.  Noul NMD oferă identității clasice a celor mai populare modele de pantofi sport din istoria adidas, precum Micro Pacer, Rising Star sau Boston Super, un context modern și o tehnologie de neegalat în anul 2016.

Un pantof de alergare conceput ca un sneaker de zi cu zi, NMD a luat naștere prin combinarea îndrăzneață a formelor, unghiurilor și materialelor cu trendul popular Color Block (un ansamblu vestimentar compus din mai multe culori tari).
Modelul este creat fără compromisuri,  construcția modernă a părții superioare, forma voluminoasă și detaliile clasice accentuate definind conceptul dinamic. Talpa pantofului NMD este îmbunătățită cu tehnologia adidas BOOST,  moleculele de etilenă acetat de vinil (EVA) fiind comprimate astfel încât să creeze o talpă durabilă, receptivă, rezistentă la impact. Între timp, partea superioară  utilizează integritatea materialului adidas Primeknit, atingând noi niveluri de flexibilitate, stabilitate și forță.

Lansat la Lexington Armony în New York pe data de 9 decembrie, printr-un eveniment exclusiv global, adidas Original NMD a prezentat conceptul fearless contemporary nomad prin proiecția unui film experimental despre cele mai vibrante capitale internaționale.
Invitații, printre care și muzicienii A$AP Ferg, Theophilus London sau G-Eazy, au admirat futuristul adidas Originals NMD, dar și instalații ce prezentau modelele clasice adidas care l-au inspirat.  NMD va fi disponibil in Romania la inceputul anului viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod