adidas Originals lansează primele produse EQT din 2017

adidas Originals deschide un nou capitol al gamei Equipment prin lansarea primelor produse EQT din 2017, trasând o direcţie complet nouă a faimosului model din anii '90. Depăşind mai mult ca niciodată limitele atinse până acum de gama revoluţionară EQT, adidas Originals prezintă noi variante ale pantofului EQT Support ADV, însoțite de o nouă manifestare îndrăzneață a filosofiei de design EQT, EQT Support 93/17. De asemenea, în această gamă se regăsesc variantele EQT Support RF, EQT Support ADV PK şi EQT Support Ultra, fiecare accesorizate în culori din noua paletă Turbo.

Culoarea Turbo Red este semnătura noii game EQT și se află la polul opus faţă de culoarea verde iniţială a gamei, setând cadrul pentru noua generaţie EQT.  Tot ce este esențial.

Nimic din ce nu este.
adidas Originals prezintă în 2017 un nou model al gamei EQT Support ADV, folosind pentru prima dată noua paletă de culori Turbo pentru noua generaţie Equipment. Fidelă formulei originale, versiunea actuală EQT Support ADV are un țesut superior în două culori ce îmbracă piciorul ca o şosetă, susţinut de materialul TPU din zona călcâiului şi de un sistem în trei dungi de prindere a şireturilor.

Detaliile de finisare includ vârful din piele al pantofului şi materialul reflectorizant aflat deasupra tălpii fluide EVA, pe care se regăsesc cele trei dungi emblematice ale modelului EQT.

Rezultatul combinaţiei dintre negru şi culoarea Turbo Red reprezintă un pas îndrăzneţ înainte în povestea progresivă a modelului Equipment. Cele două modele ale gamei EQT Support ADV sunt disponibile în magazinele adidas din România și costă 637 de lei.

adidas Originals prezintă EQT Support RF într-o nouă paletă de culori în 2017, îmbunătăţind perspectiva fluida a designului din anii '90 cu nuanţele îndrăzneţe ale culorii Turbo Red. Noua variantă rămâne fidelă pantofului original EQT Support şi are o construcţie clasică din plasă şi piele întoarsă acoperită de straturi structurale din TPU.
Profilul redefinit al pantofului este evidențiat prin nuanţa de negru accentuată de nuanta puternica Turbo Red de pe spatele călcâiului.

Detaliile de finisare includ un sistem în trei dungi de prindere a şireturilor, material de suport în zona de mijloc, deasupra inscripționării clasice EQT cu cele 3 dungi şi pe spatele câlcâiului. Noua versiune are subtile influenţe contemporane, păstrând stilul pantofului original EQT. Varianta EQT Support RF este disponibilă în magazinele adidas din România și costă 546 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod