adidas Originals lanseaza colectia PHARRELL WILLIAMS Pink Beach

Continuând povestea Pink Beach pentru adidas Originals = Pharrell Williams SS16, pe 12 mai a fost lansată o colecție complexă, care va oferi garderoba completă pentru vară, pentru adulți, dar și pentru copii, toate sub tutela lui Williams. Inspirată de atmosfera vie, animată a insulei însorite, colecția este inspirată din pasiunea lui Pharrell pentru muzică, artă și modă, toate acestea fiind combinate cu spiritul Originals.
Pentru femei, colecția vine cu perechi frumoase de bikini, perechi inspirate de pădurile islandeze, o jachetă delicată din șifon, un poncho impermeabil cu ochiuri de plasă laminate, conținând simbolul iconic adidas, care are la bază cele trei dungi, și jacheta varsity.

Triocourile și maiourile cu trifoiul clasic adidas, dar și creațiile noi precum: tricoul Hawaiian și pantalonii culottes se bucură de frumusețea și vibrația imprimeurilor cu desene și cuvinte, transmițând stări pozitive și oferind unicitate produselor.
Astfel, combinația este rezultatul imaginației, sentimentelor și trăirilor personale ale lui Pharrell.  Este cunoscut faptul că frecvența iubirii este de 528HZ. Această frecvență, denumită și „matricea matematică a creației muzicale”, l-a inspirat și pe Pharell, devenind motivul central al colecției prin care se dorește crearea unei conexiuni între oameni și distrugerea de bariere.

Colecția lui Williams este completată de o gamă de încălțăminte cu un design șic și confortabil, de unde reies influențele insulare islandeze împrumutate.
Pantofii sport Elastic Slip On și Elastic Lace Up prezintă o bandă elastică frontală și o formă inedită din imitație de piele de antilopă în partea din spate a pantofului. Ambele modele sunt disponibile în nuanțe de albastru  deschis  și tonuri de gri pământiu. Pe toate modelele de încălțăminte se regăsesc linii extrem de colorate, înfățișând desene psihedelice ale piciorului uman – o aluzie fină a lui Williams la spiritul creativ și imaginația bogată.

Pentru sezonul primăvară/vară 2016, adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS -  colecția Pink Beach are o mini versiune pentru copii.
Colecția pentru copii însumează simbolurile ilustrate în restul colecției, dar ajustate pentru dimensiunile copiilor, pentru ca aceștia să poată lua parte la distracție în această vară. Oferta include produse jucăușe, precum jacheta varsity, alte jachete, tricouri și pantaloni, toate acestea fiind disponibile pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-5 ani.

Colecția adidas Originals = PHARRELL WILLIAMS Pink Beach este disponibilă în magazinele adidas Originals.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod