adidas Originals în parteneriat cu Pharrell Williams lansează Supershell – Colecția Artwork

După ce a cucerit lumea cu colecția inedită Supercolor, lansată în aprilie, Pharrell Williams revine cu gama Supershell pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2015. Proiectul Supershell este rezultatul  selecționării de către însuși Pharrell  a celor mai creative  idei ale artiștilor din jurul lumii, reinventând complet, în premieră, pantofii sport din colecția Superstar, colecție pe care o transformă într-un manifest al creației.

Debutând cu colecția Artwork, gama Supershell  reunește arta și creativitatea în noua colecție Superstar mai mult ca niciodată.

Pantofii sport Superstar poartă amprenta grafică a  artistului contemporan newyorkez Todd James, a fotografului american Cass Bird și artistului contemporan japonez Mr. Operele pe care le-au conceput artiștii sunt completate de șase modele grafice concepute de către Pharrell, care subliniază energia, pofta de viață și relația aparte pe care artistul o are cu universul coloristic.

Ediția limitată este caracterizată printr-un design unic, alocat unei regiuni diferite din lume. Pantofii sunt disponibili în nuanțe de negru și alb, punând astfel în centrul atenției grafica impresionantă.

Colecția Supershell adaugă un element suplimentar conceptului: designul pentru pantoful stâng este diferit de cel pentru pantoful drept, oferind astfel fanilor posibilitatea de a crea ei înșiși nenumărate combinații prin care să își exprime creativitatea, folosind  piesele din colecție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod